Vijesti
Ponedjeljak, 10.12.2018.
65 godina Politehnike
Studij ''Politehnika'' Sveučilišta u Rijeci proslavio je u petak, 7. prosinca 2018. 65. obljetnicu politehničkoga obrazovanja u Rijeci. Skup je otvorio doc. dr. sc. Damir Purković, u ime uprave Sveučilišta obratila se prorektorica prof. dr. sc. Senka Maćešić, a govor je održala i izv. prof. Lidija Runko Luttenberger.
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 10.12.2018.
Predblagdanski Kampus
Od ponedjeljka, 17. do petka, 21. prosinca na Kampusu Sveučilišta u Rijeci bit će održan niz aktivnosti, prigodnih pred nadolazeće blagdane: vlakić Djeda Mraza, paljenje lampiona, Božićna priredba, poslijepodne s Djedom Mrazom (za one najmlađe), kao i aktivnosti namijenjene studentima, poput darivanja skripti i knjiga
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 10.12.2018.
Studenti PFRI-a odnijeli pobjedu
Studenti Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci Lora Legac, Filip Jovanović i Tomislav Krljan pobjednici su natjecanja studenata pomorskih fakulteta u RH o temi s temom ''Kako vidim hrvatsko pomorstvo u narednom petogodišnjem razdoblju?''. Nagrade je uručila državna tajnica Maja Markovčić Kostelac.
Saznaj više
 
Petak, 07.12.2018.
Počela gradnja Mini-kampusa u Iki
Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu položen je ''kamen temeljac'' za aneks zgrade Fakulteta, projekt nazvan ''Mini-kampus'', u kojem će se nalaziti nova knjižnica i čitaonica, kao i nekoliko dvorana. Projekt vrijedan 14,8 milijuna kuna financiralo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Sveučilište u Rijeci i sam Fakultet.
Saznaj više
 

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Katalog_CMNZT_HR
  • Znanstvena oprema RISK
  • Katalog_GRADRI
  • Katalog_CNRM_HR
  • Katalog_CVT_HR
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk