Vijesti
Ponedjeljak, 22.10.2018.
Tjedan karijera na Ekonomskom
Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Centar za karijere EFRI u razdoblju od 22. do 26. listopada 2018. organiziraju prvi ''Tjedan karijera EFRI'' – mjesto na kojem će se susresti iskustvo, ambiciozni mladi ljudi i uspješni poslovni subjekti. Studenti će moći dobiti informacije o poslovnim mogućnostima od stručnjaka iz prakse.
Saznaj više
 
Petak, 19.10.2018.
Održana dodjela odličja Unisport-a
Na Rektoratu je održana svečana dodjela odličja i zahvalnica studentima sportašima koji su u 2017./2018. akad. god. u Unisport ligi i na državnom studentskom prvenstvu Unisport Finals 2018. i Euroskim sveučilišnim igrama u Coimbri te Svjetskom sveučilišnom prvenstvu u rukometu ostvarili sjajne rezultate.
Saznaj više
 
Petak, 19.10.2018.
Održana dodjela Inicijalnih potpora
Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci danas, 19. listopada 2018. održana je svečana dodjela potvrda dobitnicima ''Inicijalnih potpora mladim istraživačima za 2017. i 2018. godinu''. Događanje je bilo i prilika za razgovor mladih istraživača s rektoricom prof. dr. sc. Snježanom Prijić Samaržijom.
Saznaj više
 
Petak, 19.10.2018.
Mrle i Ivanka predstavili Sailor
Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević predstavili su jučer, 18. listopada na Kampusu, u sklopu Sajma stipendija i visokoga obrazovanja, projekt ''Zvuk Rijeke'' – zvuk koji će ostati poznat u povijesti kao prvi zvuk koji se može i vidjeti. Na projektu će surađivati s prof. dr. sc. Vanjom Travašem s Građevinskog fakulteta. 
Saznaj više
 

Javni pozivi / Javne rasprave

Trenutno nema aktualnih javnih poziva i javnih rasprava.
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk