Vijesti
Utorak, 21.08.2018.
Pogledaj video o FAKSiranju!
Kako bi budućim studentima pružila informacije o prijelazu u sustav visokog obrazovanja, vrstama visokih učilišta i studijskih programa te važnosti izbora kvalitetnih studijskih programa, Televizija Student je za Agenciju za znanost i visoko obrazovanje izradila je promotivni video pod nazivom ''FAKSiranje''. 
Saznaj više
 
Petak, 17.08.2018.
Kreacijama su nam oplemenili grad!
Oko 600 sudionica i sudionika Skupa europskih studenata arhitekture (European Architecture Students' Assembly), provelo je tijekom dvotjednog boravka u Rijeci 40 konstrukterskih i teoretskih radionica fokusiranih na prostor Rječine, Delte i njihove veze s gradom. Rezultati radionica ostaju lokalnoj zajednici.
Saznaj više
 
Četvrtak, 16.08.2018.
Postani specijalist hrane i pića!
Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u tijeku su prijave na program cjeloživotnog obrazovanja – stručnog usavršavanja koje traju jednu akademsku godinu, a kojim se stječe stručni naziv ''Specijalist hrane i pića''. Prijave se šalju poštom na adresu Fakulteta, a otvorene su do 31. kolovoza 2018. 
Saznaj više
 
Utorak, 14.08.2018.
Prijavi se u Kamp za brucoše!
U organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i ove će godine biti održan RiBroo – Kamp za Brucoše i to od 27. do 30. rujna 2018. u hotelu u Uvali ''Scott''. Cijena kampa je 300 kuna, plativo u 2 rate. Upoznaj svoje vršnjake i starije kolege i kroz druženje edukativno-zabavni program saznaj sve o studiranju u Rijeci! 
Saznaj više
 

Javni pozivi / Javne rasprave

Trenutno nema aktualnih javnih poziva i javnih rasprava.

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Katalog_GRADRI
  • Katalog_CMNZT_HR
  • Katalog_CVT_HR
  • Katalog_CNRM_HR
  • Znanstvena oprema RISK
 
Ljeto u prijestolnici
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk