Tečajevi jezika u inozemstvu
Tečaj španjolskog jezika u Meksiku
Otvorene su prijave za studente na ljetni tečaj španjolskog jezika  – Guadalajara Study Abroad Programme PEPE 2018 (Programa de Espanol Para Extranjeros) pri Sveučilištu Guadalajara u Meksiku.
Saznaj više
 
Tečaj talijanskog jezika na Sveučilištu u Udinama
Odjel za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Udinama u suradnji s Centrom za jezike održava Ljetni tečaj talijanskog jezika!
Saznaj više
 
Tečajevi španjolskog jezika u Barceloni
Tečajevi španjolskog jezika za sve Erasmus i ostale studente se organiziraju u razdoblju od 10. kolovoza do 2. listopada 2015. godine u Barceloni. 
Saznaj više
 
Ljetna škola engleskog jezika
Centar stranih jezika pod nazivom "Language Centre at Glyndwr University" još uvijek nudi ograničen broj mjesta u sklopu Ljetne škole engleskog jezika u razdoblju od 6. srpnja do 3. kolovoza 2015. godine.
Saznaj više
 
Učenja danskog jezika u Danskoj
Hrvatskim studentima preddiplomskog i diplomskog studija te doktorandima se nudi se mogućnost ljetnog učenja danskog jezika u Danskoj počevši od ljeta 2016. godine.
Saznaj više
 
Tečaj talijanskog jezika u Bergamu
University of Bergamo u Italiji svake godine u Srpnju organizira intenzivni ljetni tečaj talijanskog jezika za strane studente.
Više infromacija o tečaju možete pronaći ovdje:
Web
Newsletter
 
Stručno usavršavanje u Barceloni 2015.
SpainBcn-Programi u Barceloni pokreću nove programe usavršavanja jezika u okviru programa pod nazivom 'Stručno usavršavanje u Barceloni 2015.'
Saznaj više
 
Međunarodna ljetna škola stranih jezika
26. Međunarodna ljetna škola stranih jezika će se održati u razdoblju od 13. do 31. srpnja 2015. godine u Pilsenu, Republici Češkoj.
Saznaj više
 
Tečajevi španjolskog i engleskog jezika u Barceloni 2015.
Tečajevi španjolskog i engleskog  jezika za sveučilišne djelatnike će se održavati u razdoblju od ožujka do lipnja 2015. godine u Barceloni 2015. pod nazivom STAFF TRAINING WEEK in Barcelona  - 2015.
Saznaj više
 
Međunarodna ljetna škola njemačkog jezika 2015.
Katoličko Sveučilište Eichstätt - Ingolstadt organizira međunarodnu ljetnu školu njemačkog jezika pod nazivom 'International Summer School 2015.'
Saznaj više
 
« Početak«12»Kraj »

Stranica 1 od 2
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk