Skupovi u inozemstvu
Ljetna škola - 13. konferencija dunavskih rektora
Konferencija dunavskih rektora održat će se od 3. do 10 srpnja 2016. u Pragu. Tema ovogodišnje konferencije bit će Post-socijalističke transformacije u dunavskoj regiji  - 25 godina nakon sloma Sovjetskog Saveza.
Saznaj više
 
Ljetne škole u New Yorku
Institut za ekonomiju i financije u New Yorku nudi priliku za pohađanje ljetnih škola u New Yorku.
Saznaj više
 
Ljetna škola o energetici u Telcu, Češkoj
Ljetna škola u Telcu, gradu koji je proglašen dijelom UNESCO-ve svjetske baštine, održat će se u razdoblju od 13. do 21. kolovoza 2016.
Saznaj više
 
Zajednička ljetna škola UPEC i UMEC u Parizu
Sveučilišta Université Paris-Est Créteil Val de Marne i Université Paris-Est Marne-la-Vallée zajednički organiziraju ljetnu školu!
Saznaj više
 
Ljetna škola "Sustainable and smart city" u Rigi, Latvija
 Sveučilište u Turibi, Latvija organizira ljetnu školu pod nazivom "Sustainable and smart city", koja će se održati u Rigi u razdoblju od 1.-13.08.2016.
Rok prijave za dobivanje stipendije je 04.05.2016., rok za prijavu bez stipendije je 01.07.2016.
Prijavni obrazac
Više informacija
 
Ljetna škola "Take the Best from East and West" , Ljubljana
17. ljetna škola u Ljubljani pod nazivom "Take the Best from East and West" održat će se od 04. do 26. srpnja na Ekonomskom fakultetu, Kardeljeva ploščad 17.
 
Ljetna škola omogućuje odabir kolegija na preddiplomskoj i diplomskoj razini, posjet tvrtkama te stjecanje ECTS bodova.
 
Krajnji rok  za prijavu je 10. lipnja 2016., a za prijave podnesene do 08.svibnja 2016. kotizacija je manja.
 
 
Poziv za sudjelovanje na 20. ljetnoj školi ASEF-a (ASEFSU 20)
 20. ljetna škola ASEF-a (ASEFSU 20) odvija se u sklopu platforme za suradnju država članica EU-a i azijskih država odnosno partnerskih zemalja ASEM-a (Asia-Europe Meeting).
Saznaj više
 
Poziv na sudjelovanje na World Heritage Youth Forum 2016., Istanbul
World Heritage Youth Forum 2016. održati će se u Istanbulu, Turska od 29. lipnja do 12. srpnja 2016. godine. Na forumu može sudjelovati jedan hrvatski predstavnik u dobi između 22 i 28 godina. Uvjet za sudjelovanje je da se kandidati bave područjem kulturne baštine ili srodnim područjem, kao i da tečno govore engleski jezik.
Saznaj više
 
Konferencija “Think Budapest”
 U Budimpešti od 8. do 10. ožujka 2016. održat će se konferencija “Think Budapest” , a čija je glavna tema dijalog o različitim pristupima inovacijama i novim tehnologijama, kao i utjecaju inovacija na obrazovanje. 
 
Sudionici konferencije koji dolaze u statusu gostiju dužni su sami snositi sve troškove sudjelovanja (akontaciju, smještaj i putne troškove), a svi ostali detalji vezano za troškove sudjelovanja (pakete) nalaze se na službenim stranicama konferencije, u sklopu Register now (link: http://think.bdpst.org/welcome), dok se informacije o smještaju nalaze pod Logistics. Postoji vrlo ograničena mogućnost sufinanciranja sudjelovanja o kojoj odlučuju organizatori konferencije i to posredstvom Veleposlanstva Republike Mađarske, u slučaju nekih specifičnih okolnosti (npr. većeg broja ili specifičnog  sastava delegacije).
Više informacija
 
MEUS 2016
Studenti  se pozivaju na prijavu za MEUS,  simulaciju donošenja političkih odluka na razini Europske unije u kojoj je od nastanka projekta 2007. godine sudjelovalo preko 1 300 mladih. Projekt okuplja preko 180 mladih Europljana u Europskom parlamentu u Strasbourgu, Francuskoj te će se u travnju 2016. godine održati po jubilarni 10. put. Sudionici će na tjedan dana imati priliku preuzeti ulogu člana Europskog parlamenta, ministra Vijeća EU, novinara, lobista ili prevoditelja te tako naučiti o načinu funkcioniranja institucija Europske Unije. Tijekom simulacije će se raspravljati o dvije aktualne teme politike Europske unije,a ove godine to su "Izbjeglička kriza" i "Obnovljiva energija". Studentima se nude stipendije u obliku financijske pomoći za izvrsne eseje. Prijave su otvorene do 21.1.,a prijaviti se može na linku http://www.meu-strasbourg.org/apply/.
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 1 od 12
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk