Ostale informacije
Ljetna škola znanstvene komunikacije- Split
Ljetna škola znanstvene komunikacije (Summer School of Scientific Communication: Communicating Science to a Broader Audience) održat će se u Splitu od 26. do 30. lipnja 2017. godine.
Više informacija o Ljetnoj školi i kako se prijaviti nalazi se na internetskoj stranici - http://www.mefst.unist.hr/studies/graduate-school/sssc-2017/4941 
 
Rok za prijavu je 1. svibnja 2017. godine. 
 
 
Ljetna škola znanstvene komunikacije
Ljetna škola znanstvene komunikacije (Summer School of Scientific Communication: Publishing Research for Multidisciplinary Audiences), će se održati u Splitu od 30. lipnja do 3. srpnja 2015. godine.
Saznaj više
 
Interkulturalni program o rukovođenju na engleskom jeziku
Interkulturalni program o rukovođenju na engleskom jeziku/Intercultural English Leadership Program će se održati na Američkom sveučilištu u Bugarskoj u razdoblju od 2. do 16. kolovoza 2015. godine. Prijaviti se mogu sveučilišni studenti, nastavnici i administrativno- tehničko osoblje.
Saznaj više
 
UN akademija
UN akademija

Objavljen natječaj za polaznike 5. generacije obrazovnog programa „UN akademija“.
Saznaj više
 
Embassy Science Fellows Program - ugošćivanje znanstvenika iz SAD-a
Embassy Science Fellows Program - ugošćivanje znanstvenika iz SAD-a

Američko veleposlanstvo u Zagrebu i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH objavljuju natječaj za Program “Embassy Science Fellows” (ESFP) koji hrvatskim znanstvenim ustanovama nudi mogućnost traženja i ugošćivanja znanstvenika iz SAD-a na razdoblje od jednog do tri mjeseca. ESFP šalje znanstvenike pri američkoj vladi u druge zemlje kako bi pružali stručne savjete i pomoć u pitanjima vezanim za okoliš, znanost, tehnologiju i zdravstvo.
Saznaj više
 
Prijave za pripravnički staž u Europskoj komisiji
Područni ured Glavne uprave za pismeno prevođenje Europske komisije obavještava da su od 6. siječnja 2014. godine otvorene prijave za pripravnička mjesta u Europskoj komisiji, uključujući Glavnu upravu za pismeno prevođenje.
Saznaj više
 
IAESTE Croatia - stručna praksa
IAESTE, Hrvatska udruga za razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti raspisuje Natječaj za dodjelu stručnih praksi u inozemstvu.
Više informacija

 
Innovact Campus Awards 2012.
Otvoren natječaj za sve studentice i studente koji imaju kreativnu i inovativnu poslovnu ideju da se prijave, samostalno ili u timu, na Innovact Campus Awards 2012.
Saznaj više
 
Praksa Europske komisije za prevodioce
Kontakt institucija:     Directorate-General for Translation, European Commission
Razina studija:     program profesionalnog usavršavanja
Saznaj više
 
Objavljen natječaj za dodjelu stipendija u sklopu Fulbright senior specialist programa
Veleposlanstvo SAD-a u Republici Hrvatskoj raspisalo je natječaj za dodjelu stipendije u sklopu  Fulbright senior specialist programa. Stipendija omogućava kraći boravak američkim znanstvenicima i stručnjacima na hrvatskim visokoškolskim ustanovama.

Na temelju prethodnog dogovora s američkim znanstvenicima, sastavnice Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti na natječaj najkasnije do 25. studenoga 2012. godine.
Saznaj više
 
« Početak«12345»Kraj »

Stranica 1 od 5
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk