Međunarodna suradnja
Suradnja Sveučilišta u Rijeci s inozemnim sveučilištima, znanstvenim institucijama, međunarodnim agencijama i udrugama za pomoć razvitku znanosti od velike je važnosti za ostvarivanje temeljnih ciljeva razvoja Sveučilišta.
Otvorenost Sveučilišta prema društvu i svijetu preduvjet je njegova razvoja. Otvorenost i razmjena nastavnika, znanstvenika  studenata Sveučilišta u Rijeci s inozemnim ustanovama omogućavaju usporedbu i kritičku prosudbu vlastitih ciljeva i postignuća te prihvaćanje globalnih načela vrednovanja znanosti i sveučilišne nastave.
Na taj način ostvaruju se uvjeti za uspješno sudjelovanje u bilateralnim i multilateralnim istraživačkim programima, programima razmjene studenata, mladih znanstvenika i sveučilišnih nastavnika te osiguravanje stipendija za usavršavanje. I u konačnici, time se ostvaruju temeljne zadaće Sveučilišta u cjelini.
Slijedom toga Sveučilište potiče sve oblike međunarodne suradnje, a posebice nastoji stvoriti uvjete za unapređenje međunarodne suradnje u onim područjima u kojima takve međunarodne suradnje do sada nije bilo.


 
Novosti

ESN Youth Academy

ESN Hrvatska organizira ESN Youth Academy - set edukativnih predavanja ESN-a Hrvatska čiji je cilj mladima prenijeti vještine i znanja koja su volonteri ESN-a stekli i usavršili volontiranjem, radom i angažmanom u svojoj lokalnoj sredini. 
“Volontiranje nije gubljenje vremena, već platforma za daljnji razvoj i učenje uz obogaćivanje zajednice u kojoj djeluješ!”

Detaljnije informacije
Link za prijavu
Program radionice Rijeka
 

Foto natjecanje

Povodom svečanog obilježavanja 70. obljetnice Vijeća Europe otvara se foto natjecanje, natjecanje u pisanju eseja i pokretanje mrežnje stranice. 
Više
PozivESN Rijeka prikupljali potrepštine za školarce PGŽ

Riječka organizacija Erasmus Student Network Rijeka (ESN Rijeka) održala je akciju prikupljanja potrepština za školarce županije imena “Studenti za djecu grada koji teče”. Prikupljanje se održalo tri uzastopna vikenda, u lokalu Corso Gelateria te na Ekonomskom i Filozofskom fakultetu.
Akcija je organizirana u suradnji s udrugom Centar za kulturu dijaloga, udruga koja je ESN opskrbila informacijama o broju potrebite djece te njihovim božićnim željama.
Detaljnije


Arhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk