Stipendije
Stipendije Tehnološkog instituta u Pekingu
Tehnološki institut u Pekingu (BIT) nudi hrvatskim studentima stipendije za studij na toj ustanovi u akademskoj godini 2014./2015.
Brošura
Više informacija
Informacije o stipendiji
 
Central European University (CEU), Budimpešta - Stipendije
Central European University (CEU)  je sveučilište za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike. Tekst natječaja za upis i stipendije na CEU je objavljen na internetskom portalu www.stipendije.info, a rok za prijavu na natječaj završava 23.01.2014.
Više
 
Indonezija - stipendija za poslijediplomski studij
Veleposlanstvo Republike Indonezije u Zagrebu objavljuje natječaj za stipendije u sklopu Dharmasiswa programa za stipendiranje za studiranje u Indoneziji za akademsku godinu 2014./2015.
Saznaj više
 
Otvoren je natječaj za Erasmus Mundus projekt "Phoenix"
Otvoren je natječaj za dodjelu stipendija studentima te nastavnom i administrativnom osoblju u sklopu Erasmus Mundus projekta Phoenix: Europe - (Palestine, Jordan, Siria and Lebanon) Intercultural Exchange for Internationalization: Research Management, Student Employability and Academic Excellence.
Rok za prijavu na natječaj za dodjelu stipendija je 22.01.2014.
Više
 
Stipendije za Erasmus Mundus združeni doktorski studij "Globalizacija, EU i multilateralizam"
Otvoren je natječaj za dodjelu stipendija u sklopu Erasmus Mundus združenog doktorskog studija "Globalizacija, EU i multilateralizam".
Poziv za prijavu, koja se može podnijeti najkasnije do 20.12.2013. godine nalazi se u popratnom dokumentu.
Više
 
AUSTRIJSKE STIPENDIJE ZA 2014./2015.
Austrijski kulturni forum izvještava o mogućnosti dobivanja austrijskih stipendija za profesore, znanstvenike i postdiplomante u akademskoj godini 2014./2015.
Više
 
Japanske stipendije - "Vulcanus in Japan" i "Minerva"
Centar za industrijsku suradnju EU-Japan, kao zajedničko tijelo Europske komisije i japanskog Ministarstva gospodarstva nudi program razmjene studenata Vulcanus in Japan, te Minerva EU-Japan Fellowship Programme namijenjen članovima akademske zajednice, analitičarima i državnim službenicima iz EU.
Više
 
Fulbright-Schuman Program
U tijeku je natječaj za stipendije u sklopu Fulbright-Schuman Programa.

Ovaj program predviđa financijsku potporu za diplomske i postdiplomske studije, istraživanje i nastavnu djelatnost u područjima politike EU, EU institucija te međunarodnih odnosa na relaciji SAD/EU.
Saznaj više
 
Nacionalni program stipendiranja Slovačke Republike
Slovačko ministarstvo obrazovanja, znanosti i istraživanja dodjeljuje stipendije inozemnim studentima, doktorandima, sveučilišnim nastavnicima, istraživačima i umjetnicima da bi im omogućilo boravak na visokoškolskim ustanovama u Slovačkoj.
Rok za prijavu: 31.10.2013.
Više
 
"Universita Politecnica delle Marche"
Obavijest o doktorskim studijima uz mogućnost oslobađanja od plaćanja školarine.
Rok za prijavu : 10. rujna 2013. godine.
Više informacija
 
Jednogodišnja stipendija BAYHOST 2013/2014
Ministarstvo za znanost, istraživanje i umjetnost Slobodne države Bavarske dodjeljuje godišnje stipendije za postdiplomski i doktorski studij na Sveučilištima u Bavarskoj.
Rok prijave : 1. prosinca 2013. godine.
Više
Brošura

 
Stipendija Sveucilista Queensland
Studentima se nudi stipendija - The Europe - Australia UQ Excellence Scholarship za mogućnost pohađanja poslijediplomskog studija na The University of Queensland, Australija.
Rok prijave: 30.studenog 2013.
Prijavni obrazac
Više informacija
 
STIPENDIJE ZAKLADE MUMMERT
Zaklada „Rochus i Beatrice Mummert“ dodjeljuje dvogodišnje stipendije novoj generaciji budućih top menadžera iz srednje i jugoistočne Europe u područjima ekonomskih, tehničkih i prirodnih znanosti. Stipendije zaklade Mummert koje podrazumijevaju 2,5 godišnje master studije na Sveučilištu u Kolnu, Njemačkoj visokoj školi za sport ili Sveučilištu RWTH u Achenu dodjeljuju se u okviru „Robert Bosch“ zaklade.
 
Stipendija za zimski semestar 2013./2014. na Sveučilištu u Pečuhu
Sveučilište u Pečuhu i Grad Pečuh raspisali su natječaj za dodjelu 2 stipendije za zimski semestar 2013./2014. studentima sveučilišta Rektorske konferencije sveučilišta Alpe-Jadran, kojoj pripada i Sveučilište u Rijeci.

Rok za prijavu: 01. srpnja 2013.
Obrazac za prijavu
Više informacija
 
Stipendije japanske Vlade
Raspisan je natječaj japanskog Ministarstva obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije (MEXT) za stipendije za poslijediplomske istraživačke studije.
U Hrvatskoj natječaj provodi Veleposlanstvo Japana u RH.

Rok za prijave: 21. lipnja 2013.
Više informacija
 
The Endeavour Awards 2014 - natječaj za dodjelu australskih stipendija
Natječaj za dodjelu australskih stipendija The Endeavour Awards 2014 - otvoren je za sve studente i znanstvenike.
Stipendije se dodjeljuju za obrazovanje, istraživanje i usavršavanje u Australiji.
Krajnji rok za prijavu je 30.06.2013. godine.
Više informacija
 
Marie Curie natječaji za istraživače i istraživačke organizacije
Najviša sredstva za Marie Curie do sada. Posljednja tri natječaja objavljena su 14. ožujka 2013.
Više informacija

 
Stipendija za Europski Forum Alpbach
Europski Forum Alpbach (EFA) najznačajnija je austrijska konferencija koja će se održati od 12. do 31.8.2013. u Alpbachu -austrijska pokrajina Tirol (između Salzburga i Innsbrucka). Prijaviti se mogu svi studenti i oni koji su već diplomirali u dobi do 30 godina (svi hrvatski javni i privatni fakulteti).
Rok prijave: 02.05.2013. godine
Više informacija
 
NITIM - potpore za doktorande i post-doktorande
Međunarodna udruga i škola NITIM (Networks, Information Technology i Innovation Management) otvorila je prijave za 12 doktoranada i 2 post-doktoranda, financiranih putem EU MArie Currie programa. Ugovor je na 3 godine s plaćom oko 2800 €.
Rok prijave: 07. travnja 2013.
Više informacija
 
Stipendije Jagelonskog sveučilišta u Krakowu
Rektor Jagiellonskog sveučilišta u Krakovu, Poljska objavljuje natječaj za dodjelu znanstvenih stipendija Zaklade kraljice Jadvige za akademsku godinu 2013./2014. na koji se mogu prijavljivati znanstvenici i studenti doktorskih studija hrvatskih visokoobrazovnih institucija.  
Rok prijave: 19. lipnja 2013. godine
Više informacija
 
Stipendije za Međunarodnu ljetnu školu „Seggau“ 2013.
Stipendije za Međunarodnu ljetnu školu „Seggau“ 2013.

Međunarodna ljetna škola „Seggau" 2013. (Graz International Summer School Seggau 2013) namijenjena je međunarodno orijentiranim studentima koji žele proširiti svoje razumijevanje sadašnjih Europskih poslova proučavanjem i raspravom o različitim aspektima europskih identiteta i budućeg razvoja u kontekstu upravljanja i obrazovanja.
Saznaj više
 
« Početak«123456789»Kraj »

Stranica 5 od 9
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk