Stipendije
Stipendija Sveučilišta u Pečuhu
Sveučilište u Pečuhu i Grad Pečuh raspisali su natječaj za dodjelu 2 stipendije za zimski semestar 2014./2015.
Saznaj više
 
Stipendije Zaklade Mummert
Zaklada Rochus i Beatrice Mummert dodjeljuje budućim vrhunskim menadžerima iz srednje i jugoistočne Europe višegodišnje stipendije iz područja ekonomskih, tehničkih i prirodnih znanosti te turizma i sporta.
Saznaj više
 
Stipendije japanske Vlade za 2015. godinu
Raspisan je natječaj japanskog Ministarstva obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije (MEXT) za dodjelu stipendija za poslijediplomske istraživačke studije.
Saznaj više
 
Natječaj za Endeavour stipendije za 2015. godinu
Natječaj za Endeavour stipendije za 2015. godinu je otvoren. Endeavour stipendije su međunarodno priznati programi australske Vlade koji se dodjeljuju na temelju znanstvenih i stručnih postignuća stipendista. Program promovira znanje, unaprijeđuje obrazovanje, spaja znastvenike i gradi trajne veze između Australije i svijeta.
Saznaj više
 
Program za učenje engleskog jezika za Rome (RELP)
STIPENDIJE ZA ROMSKE STUDENTE - POZIV ZA PRIJAVU 2014./2015.

Program za učenje engleskog jezika za Rome/ Roma English Language Program – RELP

Rok za prijavu: 20. svibnja 2014.
Saznaj više
 
Stipendije KAAD-a
Katholischer Akademischer Auslander-Dienst (KAAD) nudi stipendije za stjecanje magisterija, doktorata te znansteno istraživački rad.
Saznaj više
 
Stipendije Republike Latvije za strane studente
Državna agencija za razvoj obrazovanja Republike Latvije objavila je informacije o latvijskim stipendijama namijenjenim stranim studentima.
Saznaj više
 
Stipendija GO STYRIA Sveučilišta Karla Franca u Grazu
Sveučilište Karla Franca u Grazu objavilo je natječaj za dodjelu stipendija za zimski semestar akademske 2014./2015. godine pod nazivom "Go Styria". Stipendije su namijenjene i studentima iz Hrvatske koji studiraju  na diplomskoj, poslijediplomskoj i postdoktorskoj razini.
Prijavu na natječaj imaju i kandidati koji su u fazi izrade magistarskog ili doktorskog  rada odnosno oni koji su doktorirali pred 12 mjeseci.
Rok prijave: 09. 05. 2014.
Saznaj više
 
POST DOC istraživačka stipendija Sveučilišta u Torinu
Otvoren je natječaj za post doktorske istraživačke stipendije u sklopu programa 2020 RESEARCHERS: TRAIN TO MOVE (T2M), na Sveučilištu u Torinu.
Saznaj više
 
Obavijest o Bilateralnom programu mobilnosti za 2014.
Agencija za mobilnost i programe EU objavila je informaciju o natječajima za dodjelu stipendija hrvatskim studentima u sklopu Bilateralnog programa akademske mobilnosti za akademsku godinu 2014./15. Također, u tijeku je i natječaj za strane studente  koji dolaze na hrvatska visoka učilišta za akademsku godinu 2014/15:  (ROK: 15.4.2014.)
Saznaj više
 
CEI University Network Joint Program – studentske stipendije
U centru za znanost i istraživanje Sveučilišta Primorske, Kopar u sklopu magistarskog studija Higher Education in Clinical Engineering (SSIC-HECE ) Sveučilišta u Trstu,  od 22. do 23. 05. 2014. godine održava se ljetna škola pod nazivom - ICT, Economical and Organizational Issues for E-health Integration in the Enlarged Europe. Studenti Sveučilišta u Rijeci mogu se kandidirati za dobivanje stipendija za sudjelovanjena spomenutom skupu.
Saznaj više
 
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH, Agencija za mobilnost i programe Europske Unije i Veleposlanstvo Francuske Republike u RH objavili su Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike.
Saznaj više
 
Stipendija za Europski Forum Alpbach 2014
Europski Forum Alpbach 2014 (EFA) je međunarodna konferencija koja će se održati od 13. do 29.8.2014.  godine u Alpbachu.
Prijaviti se mogu svi studenti i oni koji su nedavno diplomirali u dobi do 30 godina.
Saznaj više
 
STIPENDIJE KOREJSKE VLADE
Veleposlanstvo Republike Koreje obavijestilo je Sveučilište u Rijeci o raspisu natječaja za dodjelu stipendija inozemnim studentima za studije u Koreji u razdoblju od 2014. do 2017. godine.
Saznaj više
 
Stipendije za studente romske nacionalnosti
Centralno Europsko sveučilište (CEU) dodjeljuje stipendije studentima romske nacionalnosti.
Više informacija
Prijavni obrazac
Pismo preporuke
Poziv za prijavu
 
Fulbright stipendije za akademsku godinu 2015./2016.
Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu objavljuje natječaj za dodjelu stipendija u sklopu programa Fulbright za akademsku godinu 2015./2016.
Saznaj više
 
Makedonija - stipendija za strane studente
Veleposlanstvo Republike Makedonije u Zagrebu objavljuje informaciju o stipendiranju stranih studenta zainteresiranih za studiranje na studiju na engleskom jeziku Veleučilišta za informacijske znanostii tehnologie „Sv. Apostol Pavle“, Ohrid u akademskoj godini 2014./2015.
Više
 
DART - Doctoral Program in Accounting, Reporting, and Taxation
Na Sveučilištu Karla Franca u Gracu 1.10.2014. godine započinje studij pod nazivom DART - Doctoral Program in Accounting, Reporting, and Taxation.
Rok za prijavu je 31.03. 2014.
Više informacija
O programu
 
Stipendije za Međunarodnu ljetnu školu “Seggau” 2014
Sveučilište Karla Franca u Gracu objavilo je poziv za prijavu na međunarodnu ljetnu školu koja će se pod nazivom Graz International Summer School Seggau 2014 - Transformation and Change: Europe and Beyond održati od 29.06. do 12.07.2014. godine u dvorcu Seggau. Za sudjelovanje u ljetnoj školi dodjeljivat će se i stipendije.

Rok za prijevu: 28.02.2014.
Više
 
Stipendije "Best of South-East" u 2014./15. - Poziv na prijavu
Steiermärkische Sparkasse Bank u suradnji s Tehničkim sveučilištem u Gracu i Sveučilištem Karl Franz, Grac ponovno pokreće "Best of South-East", program daljnjeg razvoja i obrazovanja za talentirane i marljive diplomande i studente iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije. Cilj je programa omogućavanje gore navedenim ciljnim skupinama da steknu međunarodno radno iskustvo, kao i priliku za daljnje napredovanje i obrazovanje.
Poziv na prijavu - hr
Poziv na prijavu - eng
Poziv na prijavu - de

 
FP 7 projekt „EYE“ - Otvoren je natječaj
Otvoren je natječaj za sudjelovanje mlađih znanstvenika u aktivnostima i skupovima u sklopu FP7 projekta EYE
Više
O projektu
Poziv za sudjelovanje
FAQs
 
« Početak«123456789»Kraj »

Stranica 4 od 9
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk