Stipendije
Natječaj Centra za francusko-japanske napredne studije u Parizu 2016.
Raspisan je Natječaj Centra za francusko-japanske napredne studije u Parizu 2016.
Saznaj više
 
Millennium Fellowship program
Atlantic vijeće zaprima prijave za program pod nazivom 'Millennium Fellowship'. Ovaj je program osnovan u svojstvu nove inicijative Vijeća, s ciljem dodatnog školovanja budućih lidera diljem svijeta kojima je stalo do izgradnje sigurne, održive i uspješne budućnosti.
Saznaj više
 
Stipendije za magistarske i doktorske studije Sveučilišta u Oxfordu
Odjel za sociologiju Sveučilišta u Oxfordu je raspisao Natječaj stipendija za magistarske i doktorske studije Sveučilišta u Oxfordu. 
Saznaj više
 
Program stipendiranja Darmasiswa
Indonezijska vlada ponudila je Darmasiswa program stipendija za akademsku godinu 2015./2016. Program je namijenjen stranim studentima iz zemalja koje imaju diplomatske odnose s Indonezijom.
Saznaj više
 
Stipendije za znanstveno istraživanje u Japanu
Japanska zaklada Matsumae International Foundation objavila je natječaj za dodjelu dvadesetak stipendija za obavljanje znanstvenog istraživanja u Japanu u trajanju od 3 do 6 mjeseci u razdoblju od travnja 2016. do ožujka 2017. godine.
Saznaj više
 
Stipendije zaklade British Scholarship Trust
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i zaklada "British Scholarship Trust" pozivaju zainteresirane znanstvene novake i asistente s visokih učilišta i znanstvenoistraživačkih instituta u RH na podnošenje prijave za dodjelu stipendije za znanstveno istraživanje na britanskim sveučilištima u trajanju od 1 do 3 mjeseca tijekom akad. g. 2015./2016.
Saznaj više
 
GoEuro Scholarship Programme
GoEURO je objavio natječaj za stipendiranje studenata, s glavnim ciljem poticanja inovativnosti i kreativnosti.
Saznaj više
 
Stipendije za doktorske i poslijedoktorske studije "Eugene Ionescu" 2015
Raspisan je međunarodni natječaj za stipendije za doktorske i poslijedoktorske studije„Eugen Ionescu“ namijenjen nastavnicima, istraživačima i doktorandima koji se žele usavršavati od 3 do 6 mjeseci na jednom od rumunjskih sveučilišta članica Sveučilišne agencije za frankofoniju (AUF).
Saznaj više
 
Program 'OneStart'
OneStart je program namijenjen studentima, postdoktorandima i istraživačima mlađima od 36 godina iz svih područja koji žele napraviti iskorak u poduzetništvo, s glavnom nagradom koja iznosi £100k (€125k) i slobodnim laboratorijskim prostorom.
Saznaj više
 
Malaysian Technical Cooperation Programme (MTCP)
Malaysian Technical Cooperation Programme (MTCP) trenutno nudi stipendije na razini diplomskog studija (magisterij) međunarodnog karaktera za akademsku godinu 2015/2016.
Saznaj više
 
Konferencija 'University-Industry Interaction' 2015.
Ključni događaj u polju povezivanja sveučilišta i industrije, poduzetništva i inovacija jest konferencija pod nazivom 'University-Industry Interaction' 2015.
Saznaj više
 
Otvoreni Natječaji u sklopu Bilateralnog programa akademske mobilnosti
Raspisana su dva Natječaja u sklopu Bilateralnog programa akademske mobilnosti.
Saznaj više
 
Združeni programi Erasmus Mundus
Združeni programi Erasmus Mundus u području Poslovnog Izvješćivanja/ Business Intelligence i Analize većih podataka/Big Data Analysis
Saznaj više
 
Wellcome Trust program stipendiranja
Fakultet prirodnih znanosti Sveučilišta u Manchesteru nudi četverogodišnju stipendiju na razini poslijediplomskog studija za 5 izvrsnih znanstvenika koji bi se pridružili znanstvenoj grupaciji Wellcome Trust s početkom u rujnu 2015. godine.
Saznaj više
 
JEES program za stipendiranje stranih studenata koji studiraju u Japanu
JEES (Japan Educational Exchanges and Services) jest organizacija osnovana 1935. godine sa svrhom da se studentskim kreditima pomogne školovanje studenata u Japanu. JEES se financira isključivo od privatnog kapitala, od privatnih tvrtki koje im daju novac za tu namjenu.
Saznaj više
 
Objavljen natječaj za dodjelu stipendija u sklopu Fulbright Senior Specialist Programa
Veleposlanstvo SAD-a u Republici Hrvatskoj raspisalo je natječaj za dodjelu stipendije u sklopu Fulbright Senior Specialist programa. Stipendija omogućava kraći boravak američkim znanstvenicima i stručnjacima na hrvatskim visokoškolskim ustanovama.
Saznaj više
 
Prijave za pripravnička mjesta u Europskoj komisiji
Otvoren je novi krug prijava za pripravnička mjesta u Europskoj komisiji, uključujući Glavnu upravu za pismeno prevođenje.
Saznaj više
 
Stipendije Sveučilišta Swiss UMEF

SVEUČILIŠTE SWISS UMEF u Ženevi nudi pet stipendija za studijske programe od preddiplomskog do doktorskog studija. Stipendije vrijede za akademsku godinu 2014/2015.
Saznaj više
 
BAYHOST godišnje stipendije 2015/16
Bavarski visokoškolski centar za srednju, istočnu i jugoistočnu Europu (BAYHOST), raspisuje natječaj Slobodne države Bavarske za dodjelu godišnjih stipendija za poslijediplomsko i doktorsko usavršavanje u Bavarskoj u ak. god. 2015./16.
Saznaj više
 
Canon istraživačke stipendije u Japanu
Objavljen je tekst Natječaja pod nazivom Canon Foundation u Europi, gdje se nude stipendije za europske i japanske istraživače s doktoratom ili magisterijem iz bilo kojeg znanstvenog polja.
Saznaj više
 
Stipendije Republike Makedonije
Veleposlanstvo Republike Makedonije informira da Ministarstvo obrazovanja i znanosti Republike Makedonije daje stipendije za studiranje na dodiplomskim studijima na makedonskom jeziku na svim državnim visokoobrazovnim institucijama u R. Makedoniji, te stipendije Hrvatskim studentima za studiranje na Univerzitetu informatičkih znanosti i tehnologije „Sv. Apostol Pavle“ u Ohridu.
Saznaj više
 
« Početak«123456789»Kraj »

Stranica 3 od 9
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk