Stipendije
Stipendije za hrvatske studente mađarske nacionalnosti
Ured za informiranje Osijek obaviještava hrvatske studente mađarske nacionalnosti o mogućnosti stipendiranja dijela studiranja u Mađarskoj.
Rok za prijavu na natječaj je 10. prosinca 2010. godine.
Detaljnije informacije
 
STIPENDIJE ZA DIPLOMSKI STUDIJ NA SVEUČILIŠTU U OXFORDU
Institut za razvoj obrazovanja raspisao je natječaj za program stipendiranja jednogodišnjeg diplomskog studija na Sveučilištu u Oxfordu. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti za jedan od čak 33 programa diplomskog studija na Sveučilištu u Oxfordu u području humanističkih i društvenih znanosti, te zaštite okoliša.
Saznaj više
 
STIPENDIJE ZA STUDIJ NA CENTRAL EUROPEAN UNIVERSITYU
Potpune i djelomične stipendije za diplomske i doktorske programe studija na međunarodnom sveučilištu u Budimpešti
 
Institut za razvoj obrazovanja, ovlašteni predstavnik Central European Universityja (CEU) za Hrvatsku, objavljuje da je raspisan natječaj za stipendije i upis na studij na CEU za akademsku godinu 2011./12. CEU je sveučilište za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike. Smješten u samom srcu Europe, u Budimpešti, CEU nudi isključivo programe na engleskom jeziku, te potpunu i/ili djelomičnu financijsku potporu za studij. Novi natječaj objavljen je na internetskom portalu www.stipendije.info.
Saznaj više
 
Stipendija Sveučilišta u Pečuhu
Grad Pečuh i Sveučilište u Pečuhu, Mađarska dodjeljuju jednu Alpe Adria stipendiju u iznosu od 1.000 eura za ljetni semestar akademske godine 2010/11 za period od 4-5 mjeseci. Rok prijave je 10. prosinca 2010.godine.
Prijavni obrazac
Detaljnije informacije
 
Sveučilište u Udinama - natječaj za dodjelu stipendija
U okviru Rektorske konferencije Radne zajednice Alpe-Jadran, za akademsku godinu 2010./2011., Sveučilište u Udinama raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija u trajanju od tri do šest mjeseci.
Saznaj više
 
Stipendije za hrvatske studente na prestižnim njemačkim sveučilištima
Raspisan je natječaj za program stipendiranja „OSI/DAAD“
Saznaj više
 
STIPENDIJE ZA NAJBOLJE SVEUČILIŠTE U EUROPI
Raspisan je natječaj za stipendije "OSI/University of Cambridge", koje će biti predstavljene na Sajmu stipendija 2010.
Hrvatskim studentima već jedanaestu godinu za redom nude se potpune stipendije u vrijednosti većoj od 150.000 HRK za studij na Sveučilištu u Cambridgeu.
Saznaj više
 
Objavljen natječaj za dodjelu stipendija u sklopu Fulbright senior specialist programa
Veleposlanstvo SAD-a u Republici Hrvatskoj raspisalo je natječaj za dodjelu stipendije u sklopu  Fulbright senior specialist programa. Stipendija omogućava kraći boravak američkim znanstvenicima i stručnjacima na hrvatskim visokoškolskim ustanovama. Na temelju prethodnog dogovora s američkim znanstvenicima, sastavnice Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti na natječaj najkasnije do 01. prosinca 2010. godine.
Saznaj više
 
Nagrada zaklade ''Peter i Patricia Gruber''
The Peter and Patricia Gruber Foundation u cilju poticanja obrazovanja, socijalne pravde i znanstvenih dostignuća nudi nagrade.
Više informacija
 
Reagan-Fascell stipendije iz područja demokracije
Raspisan je natječaj za Reagan-Fascell stipendiju iz područja demokracije koja omogućava stručnjacima, znanstvenicima i novinarima petomjesečni boravak u National Edowment for Democracy u Washingtonu u ak. god. 2011./2012.
Rok za prijavu: 1. studenoga 2010.
Više informacija
 
Stipendije KAAD-a
Katholischer Akademischer Auslander-Dienst (KAAD) nudi stipendije za stjecanje magisterija, doktorata ili postdiplomsko istraživanje.
Detaljnije informacije
 
Objavljen natječaj za Group od Eight (Go8) stipendije za mlade istraživače iz Europe
The Group of Eight (Go8), udruženje osam vodećih australskih sveučilišta čiji je primarni interes istraživanje te profesionalno usavršavanje, objavio je natječaj za dodjelu stipendija za mlade istraživače iz različitih Europskih zemalja, uključujući Hrvatsku.
Saznaj više
 
Institut za posljediplomske studije u Grazu- natječaj za stipendije
Institute for Advanced Studies on Sciences, Technology and Society (IAS-STS), Graz, Austrija, poziva znanstvenike da se prijave za boravak na Institutu između 1. listopada 2011 i 30. lipnja 2012. godine kao znanstveni novaci (do devet mjeseci) ili kao stipendisti (kraće razdoblje).
Rok prijave je 31. prosinca 2010. godine.
Detaljnije informacije
 
Stipendije Sveučilišta u Padovi

Odjel za statističke znanosti, Sveučilište u Padovi, dodjeljuje sedam stipendija za doktorske studije iz područja statistike.
Više informacija

 
Stipendije Sveučilišta Bielefeld
The International Graduate College "Stochastics and Real World Models" Beijing-Bielefeld, Kina, nudi stipendije za doktorski studij koji počinje 1. listopada 2010. godine i traje 3 godine.
Rok prijave je 13. kolovoza 2010. godine.
Detaljnije informacije
 
Asia Research Institute (ARI) - doktorske istraživačke stipendije
Asia Research Institute (ARI), Nacionalno Sveučilište u Singapuru, nudi doktorske istraživačke stipendije od kolovoza 2011. godine u sljedećim interdisciplinarnim područjima:

- ASIAN MIGRATION

- CHANGING FAMILY IN ASIA

- CULTURAL STUDIES IN ASIA

- RELIGION & GLOBALISATION IN ASIAN CONTEXTS

- SCIENCE, TECHNOLOGY, AND SOCIETY

- ASIAN URBANISMS

Detaljnije informacije
 
Stipendije Sveučilišta Edith Cowan
Sveučilište Edith Cowan, Zapadna Australija, dodjeljuje međunarodnu stipendiju za diplomski i poslijediplomski studij. Rok za prijavu je 31. kolovoza 2010.
Detaljnije informacije
 
Stipendija Sveučilišta u Pečuhu
Grad Pečuh i Sveučilište u Pečuhu, Mađarska dodjeljuju jednu Alpe Adria stipendiju u iznosu od 1.000 eura za zimski semestar akademske godine 2010/11 za period od 4-5 mjeseci. Rok prijave je 15. srpnja 2010.godine.
Prijavni obrazac
Detaljnije informacije
 
Stipendije zaklade Mummert
Zaklada „Rochus i Beatrice Mummert“ dodjeljuje dvogodišnje stipendije novoj generaciji budućih top menadžera iz srednje i jugoistočne Europe u područjima ekonomskih, tehničkih i prirodnih znanosti. Stipendije zaklade Mummert koje podrazumijevaju 2,5 godišnje master studije na Sveučilištu u Kolnu, Njemačkoj visokoj školi za sport ili Sveučilištu RWTH u Achenu dodjeljuju se u okviru „Robert Bosch“ zaklade.
Saznaj više
 
Symantec stipendije
Symantec stipendije namijenjene su vrsnim studentima magistarskih i doktorskih studija.
Detaljnije informacije
 
Sveučilište Carlo Bo, Urbino - natječaj za dodjelu stipendija
Za akademsku godinu 2010./11. Sveučilište "Carlo Bo" u Urbinu, Italija, raspisalo je natječaj za dodjelu 25 stipendija.
Tekst natječaja i obrazac za prijavu.
 
« Početak«123456789»Kraj »

Stranica 8 od 9
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk