Stipendije
International Summer School 2013 - Oslo
International Summer School 2013 - Oslo

Natječaj Sveučilišta u Oslu za stipendiju i pohađanje šestotjedne međunarodne ljetne škole u periodu od 22.6.-2.8.2013. Programi ISS-a namijenjeni su za studente preddiplomskih i diplomskih studija.
Saznaj više
 
Stipendije Baden-Württemberg
Stipendije Baden-Württemberg
U sklopu programa Walter Hallstein zaklade „Landesstiftung Baden-Württemberg“ nude se stipendije za obavljanje prakse i studijske boravke studentima i zaposlenima u javnoj upravi iz srednje i istočne Europe koji se bave europskim temama.
Saznaj više
 
UNU-IAS Fellowship Program 2013
Otvorene su prijave za UNU-IAS Fellowship Program za 2013. godinu!
Saznaj više
 
Stipendije Sveučilišta u Bolonji
Sveučilište u Bolonji - Stipendije za međunarodne studente

Rok za prijavu: stalno otvoren natječaj

Kontakt institucija:     Sveučilište u Bolonji
Razina studija:     nije definirano
Područje studija:     nije definirano
Mjesto studija:     Italija
Saznaj više
 
Stipendije američke vlade za hrvatske profesore i asistente
Raspisan je natječaj za program JFDP koji omogućuje profesionalno usavršavanje na najboljim američkim sveučilištima  

Hrvatska i ove godine sudjeluje u prestižnom programu akademske mobilnosti pod nazivom Junior Faculty Development Program (JFDP), koji financira američka vlada. Program JFDP pruža nastavnicima hrvatskih visokih učilišta mogućnost dobivanja stipendije za stručno usavršavanje na vrhunskim američkim sveučilištima. Novi natječaj objavljen je na internetskom portalu www.stipendije.info, a rok za prijavu je 18. lipnja 2012.
Saznaj više
 
Stipendije Sveučilišta u Pecsu
Sveučilište u Pecsu nudi dvije (2) stipendije studentima sa sveučilišta koji su članovi zajednice Rektorske konferencije Alpe-Adria. Za više informacija pogledajte njihove web stranice www.english.pte.hu i www.iro.pte.hu, ili pogledajte prijavnicu i ostale detalje programa.

 
The Endeavour Awards - natječaj za stipendije u Australiji
Natječaj za stipendije u Australiji - The Endeavour Awards - otvoren je za sve studente i znanstvenike.
Stipendije se dodjeljuju za obrazovanje, istraživanje i usavršavanje u Australiji. Informacije o rokovima za prijavu i postupcima prijave objavljeni se na sljedećoj mrežnoj stranici:  http://www.deewr.gov.au/International/EndeavourAwards/Pages/Home.aspx  
Krajnji rok za prijavu je 30.06.2012. godine.
 
Stipendija "Thinking Canada"
Veleposlanstvo Kanade raspisuje programu “Thinking Canada”, zajednička akcija Europske mreže za kanadske studije i Europske komisije.
Saznaj više
 
STIPENDIJE ZAKLADE MUMMERT
Zaklada „Rochus i Beatrice Mummert“ dodjeljuje dvogodišnje stipendije novoj generaciji budućih top menadžera iz srednje i jugoistočne Europe u područjima ekonomskih, tehničkih i prirodnih znanosti. Stipendije zaklade Mummert koje podrazumijevaju 2,5 godišnje master studije na Sveučilištu u Kolnu, Njemačkoj visokoj školi za sport ili Sveučilištu RWTH u Achenu dodjeljuju se u okviru „Robert Bosch“ zaklade.
 
Stipendije Jagelonskog sveučilišta u Krakowu
Rektor Jagiellonskog sveučilišta u Krakovu, Poljska objavljuje natječaj za dodjelu znanstvenih stipendija Zaklade kraljice Jadvige za akademsku godinu 2012./2013. na koji se mogu prijavljivati znanstvenici i studenti doktorskih studija hrvatskih visokoobrazovnih institucija. 
Rok prijave: 15. lipnja 2012. godine
Više informacija
 
Stipendija za studij na Sveučilištu u Grazu
Sveučilište u Grazu nudi stipendiju za program “Best of South-East” 2013/14.
Više informacija
 
STIPENDIJE ZA HRVATSKE STUDENTE NA VRHUNSKIM NJEMAČKIM SVEUČILIŠTIMA
Uz potporu programa stipendiranja Zaklade Otvoreno društvo i DAAD-a, hrvatski studenti po treći puta imaju priliku studirati na prestižnim njemačkim sveučilištima poput Humboldt-Universität Berlin, Universität Konstanz, Universität Bremen  i Universität Düsseldorf. Novi natječaj objavljen je na internetskom portalu www.stipendije.info, a program stipendiranja predstavit će se i na Sajmu stipendija i prateće obrazovne ponude 19. listopada 2011. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.
Saznaj više
 
Sveučilište u Udinama -Stipendije za doktorski studij
Sveučilište u Udinama dodjeljuje stipendije za doktorski studij za akademsku godinu 2011/12.
Rok prijave je 12. listopada 2011. godine.
Više informacija
 
STIPENDIJE ZA STUDIJ NA CENTRAL EUROPEAN UNIVERSITY-U - stipendije za diplomske i doktorske studijske programe na međunarodnom sveučilištu u Budimpešti
Institut za razvoj obrazovanja, ovlašteni predstavnik Central European University-a (CEU) za Hrvatsku, objavljuje da je raspisan natječaj za upis i stipendije na CEU-u za akademsku godinu 2012./13.
Saznaj više
 
USKORO 7. SAJAM STIPENDIJA - Sajam će predstaviti sve informacije o stipendijama, studijskim programima i pripremi za prijave
Institut za razvoj obrazovanja organizira 7. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude u srijedu, 19. listopada 2011. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Sajam je jedinstven događaj u Hrvatskoj na kojemu učenici, studenti i ostali zainteresirani mogu saznati sve o stipendijama za studij u Hrvatskoj i inozemstvu. Ove godine, Sajam će po prvi puta predstaviti i popratni sadržaj koji je usko vezan uz prijavu na stipendije: predstavit će se studijski programi, standardizirani ispiti za studij u inozemstvu, tečajevi stranih jezika, te usluge prijevoda prijavne dokumentacije.
Saznaj više
 
"Group of Eight (Go8) European Fellowships" – stipendije za mlade znanstvene istraživače
"Group of Eight (Go8) European Fellowships" dodjeljuje stipendije mladim znastvenim istraživačima iz deset europskih zemalja, uključujući Hrvatsku. Uspješnim kandidatima će biti dodjeljene stipendije u vrijednosti do $20,000 AUD kako bi im se omogućio istraživački rad u trajanju do šest mjeseci, na jednom od Go8 sveučilišta u Australiji u 2012. godini.
Rok prijave: 21. listopada 2011. godine.
Detaljnije informacije
 
Study Europe in the Heart of Italy
Talijansko Ministarstvo vanjskih poslova nudi stipendije za program Diploma in Advanced European Studies 2011/2012 na European College of Parma Foundation.
Rok prijave: 12.lipnja 2011. godine
Više informacija
 
Stipendije Vlade Australije
Endeavour Awards program australske Vlade, međunarodno priznat i dodjeljivan temeljem znanstvenih i stručnih postignuća aplikanata, nudi visoko kvalitetnim studentima, znanstvenim istraživačima i stručnjacima širom svijeta mogućnost daljnjeg usavršavanja u Australiji. Stipendisti Endeavour Awards imaju mogućnost studiranja, znanstvenog istraživanja i profesionalnog razvoja u bilo kojoj znanstvenoj disciplini u Australiji.
Natječaj je otvoren do 30. lipnja 2011. godine.
Više informacija
 
Stipendije za studij u Maleziji
Raspisan je natječaj za stipendije Vlade Malezije za diplomski i postdoktorski studij na sveučilištima u Maleziji.
Prijave traju do 15. lipnja 2011. godine.
„Napomena: Zainteresirani kandidati mogu se natjecati za stipendije Vlade Malezije iako nisu uspjeli dobiti mjesto na sveučilištima za zimski semestar. Odnosno da ukoliko ispune uvijete, stipendija im može biti odobrena na ograničeni rok te da se naknadno mogu prijaviti za programe na sveučilištima za ljetni semestar koji počinje u veljači 2012. godine.“
Detaljnije informacije
 
Ljetna škola u Novoj Gorici
Sveučilište u Novoj Gorici nudi stipendije za International Summer School on Atmospheric pollution, transport and monitoring koja će se održati u Novoj Gorici od 5. do 18.lipnja 2011. godine.
Rok za prijavu: 30. svibnja. 2011. godine
Više informacija
 
STIPENDIJE AMERIČKE VLADE ZA HRVATSKE PROFESORE I ASISTENTE
Raspisan je natječaj za program JFDP koji omogućuje profesionalno usavršavanje na najboljim američkim sveučilištima
 
Hrvatska i ove godine sudjeluje u prestižnom programu akademske mobilnosti pod nazivom Junior Faculty Development Program (JFDP), koji financira američka vlada. Program JFDP pruža nastavnicima hrvatskih visokih učilišta mogućnost dobivanja stipendije za stručno usavršavanje na vrhunskim američkim sveučilištima. Novi natječaj objavljen je na internetskom portalu www.stipendije.info, a rok za prijavu je 20. lipnja 2011.
Saznaj više
 
« Početak«123456789»Kraj »

Stranica 6 od 9
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk