Stipendije
Stipendije u okviru programa ASEM-DUO Korea 2018
Otvorene su prijave za dodjelu stipendija u okviru programa ASEM-DUO Korea 2018. Cilj programa jest promicanje studentske razmjene između europskih zemalja članica ASEM-a i Koreje, a provodi se po principu razmjene dvoje studenata preddiplomskog ili diplomskog studija u sklopu projekta suradnje.
Saznaj više
 
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike
Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuju Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike.
Saznaj više
 
Stipendije Kluba Alpbach Hrvatska
Klub Alpbach Hrvatska dodjeljuju studentima i mladima iz cijeloga svijeta stipendije, a u svrhu sudjelovanja na Europskom Forumu Alpbach (EFA), odnosno konferenciji koja se svake godine sredinom kolovoza održava u alpskom mjestašcu Alpbach (Austrija) i okuplja studente, profesore, stručnjake, znanstvenike, gospodarstvenike, umjetnike te političare iz cijelog svijeta.
Saznaj više
 
Program stipendiranja Global Korea za 2018. godinu
Program stipendiranja Global Korea za 2018. godinu jest studijski program u sklopu kojega se hrvatskim državljanima dodjeljuje jedna stipendija za diplomski studij u Koreji.
Saznaj više
 
Fulbright Specialist Program
Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu objavilo je Natječaj "Fulbright Specialist Program" koji hrvatskim akademskim i znanstvenim ustanovama nudi mogućnost ugošćivanja američkih predavača i znanstvenika na razdoblje od 2 do 6 tjedana.
Saznaj više
 
Stipendije Središnjega državnog ureda za Hrvate izvan RH (2017./2018.)
Raspisan jest Natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2017./2018. Središnjega državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske. Naime, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodjeljuje studentima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske 500 stipendija za akademsku godinu 2017./2018.
Saznaj više
 
BAYHOST program stipendiranja u 2018./2019.
Free State of Bavaria raspisuje natječaj za dodjelu jednogodišnjih stipendija studentima diplomskih i poslijediplomskih studija iz centralne, istočne i jugoistočne Europe za akademsku godinu 2018./2019. putem BAYHOST-a. Stipendije se mogu produljiti na razdoblje od tri godine. Prijave traju do 1.12.2017. Više info na http://www.uni-r.de/bayhost/english/scholarships/study-in-bavaria/index.html

 

 
Diplomska škola za korejske studije
Diplomska škola za korejske studije (Graduate School of Korean Studies – GSKS) pri Akademiji za korejske studije (Academy of Korean Studies) započinje postupak upisa stranih studenata za magistarske i doktorske programe za proljetni semestar 2018. 
 
Zainteresirani za navedene programe mogu naći više informacija na internetskoj stranici intl.aks.ac.kr/english i u priloženom vodiču
 
 
Stipendija za istraživanje na Wirth Institutu za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada
Stipendiju za istraživanje u okviru izrade doktorskoga rada moguće je koristiti u akademskoj godini 2017./2018. odnosno od 1. rujna 2017. do 31. kolovoza 2018. godine na Wirth Institutu za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada. Stipendija u iznosu od 27,600.00 CAN $ bit će isplaćena u jednakim mjesečnim obrocima na kraju svakog mjeseca, počevši od rujna 2017. godine.
Saznaj više
 
STUDENT CONFERENCE IN MARIBOR 2017

SCiM is an international student conference where each year more than 60 students from all around the world gathers to not only attend different workshops, but also take part in the other activities of the conference. 

Saznaj više
 
Program stipendiranja Global Korea za 2017. godinu (2017 Global Korea Scholarship Program)
Nacionalni institut za međunarodno obrazovanje (NIIED - National Institute for International Education) u sastavu Ministarstva obrazovanja Republike Koreje, dodjeljuje jednu (1) stipendiju državljanima Republike Hrvatske, te jednu (1) stipendiju državljaninu Bosne i Hercegovine za diplomski studij iz programa stipendiranja korejske vlade za strane studente Global Korea za 2017. godinu (2017 Global Korea Scholarship: Korean Government Scholarship Program for International Students for a Graduate Degree).
Saznaj više
 
EMBO stipendije
U prilozima su informacije o EMBO stipendijama za mlade istraživače. Sve dodatne informacije mogu se naći na mrežnoj stranici http://www.embo.org/funding-awards/fellowships

 

 
Stipendija iz fonda "Zlatko i Joyce Baloković"

Obaviještavamo Vas o natječaju Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti za stipendiju iz Fonda "Zlatko i Joyce Baloković" za poslijediplomski studij na Harvardskom sveučilištu.

Više informacija u privitku.

 
Stipendije korejske vlade
Veleposlanstvo Republike Koreje obavijestilo je Sveučilište u Rijeci o raspisu natječaja za dodjelu međunarodne stipendije Sveučilišta Kangnam za 2017. godinu pod sponzorstvom Fundacije Shimjeon.
Saznaj više
 
Stipendije za doktorske studente i postdoktorande
Obavještavamo Vas o stipendijama za doktorske studente i postdoktorande u području IKT-a u okviru Erasmus Mundus partnerstva Team. Rok za prijavu konzorciju partnerstva TEAM je 20.1.2017.

 

 

 

Saznaj više
 
Kreiranje digitalnih sadržaja o Erasmus +
 Poziv - kreirajte digitalne sadržaje o Erasmus+ programu i mobilnosti mladih i sudjelujte u natječaju/Digital competition call 

 

Saznaj više
 
Stipendija Vlade Mađarske

Ovim Vas putem želimo obavijestiti da su Ministarstvo  znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe EU objavili natječaj za stipendije Vlade Mađarske za akademsku godinu 2017./2018.

 

Saznaj više
 
Program učenja na daljinu "Teaching of Greek as a second/foreign language Routes''

Obavještavamo Vas o natječaju za prijavu na program učenja na daljinu „Teaching of Greek as a second/foreign language  Routes''.

Za sva eventualna pitanja u svezi prijave za program zainteresirani se mogu obratiti na kontakt informacije navedene u samom pozivu.

 

Saznaj više
 
Akademija za korejske studije - natječaj za upise u ljetni semestar 2017.
Diplomska škola za korejske studije (Graduate School of Korean Studies – GSKS) pri Akademiji za korejske studije (The Academy of Korean Studies) raspisala je Natječaj upisa stranih studenata za diplomske programe u ljetnome semestru za 2016./2017. akademsku godinu.
Saznaj više
 
Međunarodni natječaj eseja za mlade
U suradnji The GOI Peace organizacije i UNESCO-a otvoren je Međunarodni natječaj eseja za mlade čiji je cilj pokazati maštu i inicijativu mladih u promicanju kulture i održivog razvoja.
Saznaj više
 
Stipendija kraljice Jadwige
Jagelonsko sveučilište u Krakowu dodjeljuje istraživačke stipendije studentima diplomskih i postdiplomskih studija.
Saznaj više
 
« Početak«123456789»Kraj »

Stranica 1 od 9
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk