Novosti
 Novosti

ESN Youth Academy

ESN Hrvatska organizira ESN Youth Academy - set edukativnih predavanja ESN-a Hrvatska čiji je cilj mladima prenijeti vještine i znanja koja su volonteri ESN-a stekli i usavršili volontiranjem, radom i angažmanom u svojoj lokalnoj sredini. 
“Volontiranje nije gubljenje vremena, već platforma za daljnji razvoj i učenje uz obogaćivanje zajednice u kojoj djeluješ!”

Detaljnije informacije
Link za prijavu
Program radionice Rijeka
 

Foto natjecanje

Povodom svečanog obilježavanja 70. obljetnice Vijeća Europe otvara se foto natjecanje, natjecanje u pisanju eseja i pokretanje mrežnje stranice. 
Više
PozivESN Rijeka prikupljali potrepštine za školarce PGŽ

Riječka organizacija Erasmus Student Network Rijeka (ESN Rijeka) održala je akciju prikupljanja potrepština za školarce županije imena “Studenti za djecu grada koji teče”. Prikupljanje se održalo tri uzastopna vikenda, u lokalu Corso Gelateria te na Ekonomskom i Filozofskom fakultetu.
Akcija je organizirana u suradnji s udrugom Centar za kulturu dijaloga, udruga koja je ESN opskrbila informacijama o broju potrebite djece te njihovim božićnim željama.
Detaljnije


Arhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk