Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za najbolji studentski projekt u 2018./2019. ak. god.
Sveučilište u Rijeci 27. ožujka 2019. godine raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za najbolji studentski projekt u 2018./2019. akademskoj godini.  
 
 
Prijave na natječaj zaprimaju se zaključno s 17. travnja 2019. godine do 12:00 sati.
 
 
Upute za prijavu
Prijave na natječaj vrše se elektroničkim putem upisivanjem podataka u online prijavni obrazac i učitavanjem dokumenata na SharePoint portal Sveučilišta u Rijeci.   
 
Preporučujemo da pri online prijavi koristite Internet Explorer preglednik.
Molimo da dokumente/potvrde prije učitavanja na SharePoint portal obvezno imenujete na način da na početku naziva upišete svoje prezime i ime npr. "Peric_Pero_obrazac prijave", "Peric Pero_životopis" i preporučujemo da ih spremite u PDF format.
 
Pristupite portalu Sveučilišta u Rijeci i online prijavi klikom na poveznicu PRIJAVA i upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom) i slijedite Upute za prijavu.
 
SVI PRIVITCI (obvezno imenovani prema uputama), prilažu se na način da se klikne unutar polja za učitavanje dokumenta i odaberu opcije: "Umetni iznad" / "Prenesi datoteku" / "Pretraži" / "Prenesi na" izborom web mjesta "2018_2019 Rektorove nagrade"  iz padajućeg izbornika.    
 
Podaci u prijavi bit će sačuvani tek kada ispunite sva obavezna polja (označena zvjezdicom), a prijavu je moguće dopunjavati i mijenjati, ali preporučujemo da to učinite najkasnije dan prije isteka prijavnog roka zbog mogućih problema s internet vezom.
 
 
Obavijest
U slučaju da kandidat nije u mogućnosti pristupiti SharePoint portalu upisivanjem svojih korisničkih podataka AAI@EduHr, molimo da se obvezno javi LDAP administratoru na matičnom visokom učilištu. 
 
Pristupnici koji su završili studij (te im je time ukinut AAI e-identitet) moraju najkasnije do 8. travnja 2019. godine pisanom zamolbom na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript zatražiti izdavanje privremenih AAI korisničkih podataka kako bi pravovremeno izvršili online prijavu.
 
Za nejasnoće i dodatne informacije u vezi natječaja molimo da se javite e-poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk