Football Law Programme
Utorak, 26.03.2019.

utorak, 26. ožujka, 20019.

Sjajan uspjeh Sveučilišta u Rijeci, točnije Pravnog fakulteta u programima edukacije rezultirao je izborom te visokoškolske ustanove za novoga partnera UEFA-e u provedbi prestižnog programa pod naslovom UEFA Football Law Programme. Riječ je o programu edukacije iz područja sportskog prava u nogometu, a namijenjen je istaknutim pravnim stručnjacima s višegodišnjim iskustvom iz europskih i svjetskih nogometnih saveza, prestižnih nogometnih klubova (od Real Madrida, Barcelone, Bayern Münchena i dr.) i uglednim odvjetnicima koji se bave zastupanjem igrača ili klubova.

Program se odvija u četiri sesije, u četiri grada, a uz švicarski Nyon (sjedište UEFA-e), gradovi domaćini uz Rijeku bit će i Lausanne (sjedište Arbitražnog suda za sport – CAS-a), Istanbul i Venecija. Suvoditelj programa i predstavnik Pravnog fakulteta u Rijeci je doc. dr. sc. Vanja Smokvina, suradnik na brojnim međunarodnim znanstvenim EU projektima, od kojih se mnogi odnose na sport, a što je u konačnici i donijelo ovako ugledno priznanje Sveučilištu u Rijeci i Pravnom fakultetu. Potporu Pravnom fakultetu u provođenju programa edukacije pružit će Hrvatski nogometni savez te HNK Rijeka.

Detaljnije informacije o programu dostupne su na mrežnim stranicama UEFA-e: https://uefaacademy.com/uefa-football-law-programme-uefa-flp/


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk