Akademsko pisanje
Petak, 08.03.2019.

petak, 8. ožujka 2019.

Udruga za razvoj visokoga školstva ''Universitas'' u 2019. godini provodi projekt ''UNIKAPS – kompetencije akademskog pisanja za studente''. Aktivnosti projekta usmjerene su na pomoć studentima Sveučilišta u Rijeci u pisanju studentskih radova, upotrebu akademskog jezika i stila pisanja, pretraživanju i pravilnom citiranju literature te izradi uspješnih prezentacija radova.

U okviru projekta UNIKAPS, održat će se dvije radionice namijenjene studentima 1. godine preddiplomskih studija, ali i svim ostalim studentima Sveučilišta u Rijeci koji žele unaprijediti svoja znanja i kompetencije akademskog pisanja. Sudionicima radionica izdat će se potvrda o sudjelovanju.

 

1.    Akademsko pisanje

četvrtak, 21.ožujka 2019. Učiteljski fakultet u Rijeci od 16 do 17.30 sati učionica 407 (4. kat)


 

2.    Pretraživanje i citiranje literature

četvrtak, 28. ožujka 2019. Učiteljski fakultet u Rijeci, od 16 do 17.30 sati učionica 407 (4. kat)

 

Zbog ograničenog broja sudionika, mole se studenti koji žele sudjelovati na radionicama (jednoj ili obje) da svoje mjesto osiguraju prijavom na sljedećoj poveznici i to najkasnije do 15. ožujka 2019. godine.


Radionice će voditi Nadja Čekolj Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i Ivana Miočić Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , članice Udruge Universitas i asistentice na Odsjeku za pedagogiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, kojima se putem e-pošte možete obratiti za sve dodatne informacije o radionicama.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk