Sporazum s Infobipom
Utorak, 05.03.2019.

utorak, 5. ožujka 2019.  

Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija u pratnji prorektorice za informatizaciju prof. dr. sc. Senke Maćešić i pomoćnika rektorice za međunarodnu suradnju i strateška partnerstva prof. dr. sc. Saše Zelenike posjetila je jučer, 4. ožujka 2019. u Vodnjanu u Istri kampus Pangea poduzeća Infobip d. o. o. , jednog od vodećih informatičkih poduzeća u Hrvatskoj.

U sklopu posjeta, potpisala je s direktorom Tomislavom Pifarom  Sporazum o suradnji između Sveučilišta u Rijeci i Infobia, u okviru kojeg će se razvijati znanstvenoistraživački i obrazovni projekti, stručna praksa za studente i drugi oblici suradnje koja će služiti za razvijanje istraživanja i ostvarivanje zajedničkih interesa.

Infobip vodeća je informacijsko-komunikacijska globalna platforma, čije usluge koristi preko 4 milijarde ljudi u svijetu. Za otvoreno Sveučilište ovo je važan korak za unaprjeđenje smjera u kojem se Sveučilište kreće.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk