Održana Škola protokola
Četvrtak, 28.02.2019.

Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci u zgradi Filozofskog fakulteta održan je cjelodnevni edukacijski program ''Škola protokola'' u organizaciji Hrvatske zajednice županija u partnerstvu s Primorsko-goranskom županijom i Sveučilištem u Rijeci. Edukaciju su vodile Ermina Duraj i Senka Bilać.

Sudjelovalo je preko 60 polaznika, a program je bio besplatan. 

Škola protokola namijenjena je zaposlenicima ministarstava, županija, gradova i općina… koji rade na poslovima protokola ili svima onima koji o poslovima protokola žele znati i naučiti više.

Jednodnevnu edukaciju vodile su: Ermina Duraj, voditeljica Kabineta župana – Službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije i Senka Bilać, v. d. pročelnice Ureda župana Šibensko-kninske županije.

Dugogodišnje iskustvo na poslovima protokola predavačice su prenijele kroz radionicu, koja se sastojala od teorijskog (povijest protokola, protokolarna pravila, osobni stav i nastup u protokolu) i praktičnog dijela s vježbama na konkretnim primjerima.

PROGRAM 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk