Besplatan tečaj kineskog jezika
Srijeda, 27.02.2019.

srijeda, 27. veljače 2019.

Na Ekonomskom fakultetu u Rijeci  kreću novi početnički tečajevi kineskog jezika koje mogu pohađati svi zainteresirani punoljetni građani s osnovnim znanjem engleskog jezika. Riječ je o programu cjeloživotnog obrazovanja koji na Ekonomskom fakultetu provodi Konfucijev institut, koji je sveučilišni centar za kineski jezik, kulturu i poslovanje.

Predavači su izvorni govornici koji će kroz 70 školskih sati predavanja i  kroz otprilike 300 znakova uvesti polaznike tečaja u osnove kineskoga jezika i kulture.

Novi semestar započinje 4. ožujka 2019. godine.

Prijave su otvorene do popunjena mjesta zaključno do petka, 1. ožujka 2019. godine u 13 sati.

Predavanja će biti  kroz tjedan u popodnevnim terminima.

Konfucijev institut osnovan je u partnerskom odnosu Sveučilišta u Zagrebu i Sjedišta Konfucijevih instituta u Pekingu te je jedina takva ustanova u Hrvatskoj. Institut već nekoliko godina aktivno radi na promociji kineskog jezika i kulture, posebno među mladima, a isto tako kontinuirano radi na boljem povezivanje Hrvatske i Kine na svim područjima, uz posebni naglasak na poslovnu i ekonomsku suradnju.

Prijaviti za početnički tečaj obavljaju se OVDJE.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk