Objava Javnog poziva
Ponedjeljak, 18.02.2019.

ponedjeljak, 18. veljače 2019.

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci objavio je Javni poziv za dostavu inovativnih rješenja iz područja održivog turizma jadransko-jonske regije.

Pozivaju se zainteresirani, koji imaju inovativnu ideju koja može doprinijeti razvoju održivog turizma i koji žele testirati svoju ideju na jadransko-jonskom tržištu, da se jave na poziv. Prihvatljive kategorije inovacija u kontekstu ovog poziva su inovacija proizvoda, usluge, poslovnog modela ili poslovnog procesa.

Poziv je otvoren do 31. ožujka 2019.

Tijekom ožujka biti će organizirana radionica koja će prijaviteljima pomoći u razvoju ideje i ispunjavanju prijavnog obrasca. Točan datum održavanja radionice biti će objavljen naknadno.

Za sve upite oko poziva i same prijave možete se obratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Tekst poziva i prijavni obrazac možete pronaći na web stranici Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu: projekt FOST INNO ili na mrežnoj stranici projekta: https://fostinno.adrioninterreg.eu/

Nakon ispunjavanja prijavnog obrasca, registraciju je potrebno dovršiti na sljevećoj poveznici


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk