U svibnju na FFRI-u DOKON 2019.
Utorak, 05.02.2019.

utorak, 5. veljače 2019.  

U svibnju 2019. na Filozofskom će fakultetu Sveučilišta u Rijeci biti održana Doktorska konferencija za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti - DOKON 2019., u organizaciji Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta. Rok za prijavu sažetaka je 15. ožujka 2019.

Svrha Doktorske konferencije DOKON 2019. je okupljanje doktoranada poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti iz Hrvatske i inozemstva, kako bi se jačanjem suradnje pojedinih visokoškolskih institucija doprinijelo intenzivnijoj provedbi visokokvalitetnih istraživanja u području odgoja i obrazovanja, ali i javno promovirala važnost korištenja rezultata istraživanja za unapređivanje odgojno-obrazovne teorije i prakse.

Odsjek za pedagogiju Filozofskog fakulteta poziva zainteresirane da se aktivnim sudjelovanjem uključe u rad Doktorske konferencije DOKON 2019.

 

OBAVIJEST

PREDLOŽAK ZA SAŽETAK

UPUTE ZA PISANJE SAŽETKA
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk