Internship program tvrtke Infobip
Petak, 25.01.2019.

petak, 25. siječnja 2019.

U srijedu, 30. siječnja 2019. s početkom u 14 sati u dvorani O-028 na Odjelu za informatiku na Kampusu Sveučilišta u Rijeci bit će održano predstavljanje pripravničkog (internship) programa poduzeća Infobip studentima Sveučilišta u Rijeci za dvije pripravničke pozicije - Software Engineer i Presales Engineer.

Naime, prošle je godine poduzeće Infobip odlučilo pokrenuti Infobip internship programe. Nakon početnog uspjeha, programi su postali dio strategije kojom Infobip želi postati centar izvrsnosti inženjerstva koji će okupljati najbolje softverske inženjere na stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja i studentima omogućiti razvijanje karijere, stjecanje globalnog iskustva i rad na projektima od svjetskog značaja.

Program prakse u prva dva tjedna studente vodi u Vodnjan gdje će iskusiti život u najmodernijem tehnološkom kampusu u regiji - Pangea. Edukacijski dio programa za Software inženjere kreće 25. veljače, a za Presales inženjere 11. ožujka i uključuje predavanja te rad na projektu koji simulira stvarnost i priprema studente za svakodnevni rad u multikulturnom okruženju. Prijave su za dvije pripravničke pozicije (Software Engineer i Presales Engineer) otvorene do 7. veljače i to za za studente preddiplomskog i diplomskog studija te nedavno diplomirane iz IT područja. 

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk