Studiranje u Francuskoj
Srijeda, 23.01.2019.

srijeda, 23. siječnja 2019.

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci u ponedjeljak, 28. siječnja 2019. u 14 sati bit će održano predavanje za sve sadašnje i buduće studente diplomskih i poslijediplomskih studija o mogućnostima stipendiranja studiranja u Francuskoj. Predavanje će održati gđa Jasna Bas, ataše za znanstvenu i sveučilišnu suradnju.

Nakon nedavnog posjeta francuske veleposlanice Nj. E. Corinne Meunier u prosincu 2018., Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci nastavlja uspješnu suradnju s Francuskim veleposlanstvom u Zagrebu te organizira za sve sadašnje i buduće studente diplomskih i poslijediplomskih studija riječkog Sveučilišta predstavljanje mogućnosti stipendiranja za studij u Francuskoj.

Rijetko koja zemlja zrači tolikim šarmom kao Francuska - zemlja vrhunske gastronomije, meka visoke mode i odredište mnogobrojnih zaljubljenih parova.  Zemlja koja tradicionalno privlači mnogobrojne turiste profilirala se i kao zemlja modernog visokog obrazovanja i širokih akademskih svjetonazora koja godišnje privuče mnogobrojne studente iz cijelog svijeta. Sve francuske regije mogu se pohvaliti razvijenim sustavom visokog obrazovanja kao i raznolikom ponudom studijskih programa koji se izvode na francuskom ili engleskom jeziku.

Predavanje je namijenjeno za studente diplomskih i poslijediplomskih studija i predstavnike svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci uz obveznu prijavu na: https://goo.gl/forms/sWIFu0RZyD28s9od2


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk