Raspisan natječaj SKC-a
Ponedjeljak, 14.01.2019.

ponedjeljak, 14. siječnja 2019.


Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci raspisuje Natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2019. godini.


Natječaj je namijenjen financiranju studentskih programa iz kulture i umjetnosti od interesa za studentice i studente Sveučilišta u Rijeci.

Prijave se podnose do 31. siječnja 2019. godine (do 12:00 sati).

Na natječaj se mogu prijaviti studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci ili studentske udruge upisane u Registar studentskih udruga i drugih organizacija na Sveučilištu u Rijeci.

Prijave se vrše elektroničkim putem, ispunjavanjem obrazaca koji se nalaze na mrežnoj stranici SKC-a (www.skc.uniri.hr).

Projekti koji ostvare pravo na potporu obvezuju se u cijelosti izvesti ili djelomično predstaviti na prostoru Kampusa Sveučilišta u Rijeci do prosinca 2019.

Za pitanja i pomoć u ispunjavanju i pripremi prijave prijavitelji i prijaviteljice se mogu obratiti putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

NATJEČAJ

Detaljnije na mrežnim stranicama SKC-a.

 

 

 

 

 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk