Svečana dodjela Nagrada Zaklade
Srijeda, 12.12.2018.

 


srijeda, 12. prosinca 2018.

Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci, a na prijedlog stručnog povjerenstva, na svojoj je 79. sjednici donio Odluku o dodjeli Nagrada Zaklade za 2017. kalendarsku godinu.

Ove godine dodijelit će se sedam nagrada. U kategoriji mladi znanstvenici, za područje društvenih i humanističkih znanosti nagrađena je dr. sc. Jelena Đurkin Badurina s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci. Za biomedicinske i prirodne znanosti Nagradu dijele Anja Harej, mag. biotech. in med. i Petra Grbčić, mag. pharm. inv. s Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci, dok je u području tehničkih i biotehničkih znanosti nagrađen dr. sc. Nino Krvavica s Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Nagrada u kategoriji znanstvenik za društvene i humanističke znanosti dodijelit će se doc. dr. sc. Asmiru Gračaninu s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, dok je doc. dr. sc. Jonatanu Lergi s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci pripala nagrada u području tehničke i biotehničke znanosti.

Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci svake se godine dodjeljuje najzaslužnijim mladim i iskusnim znanstvenicima i umjetnicima koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom i umjetničkom radu, odnosno svojim javnim i sveukupnim djelovanjem pridonijeli razvoju znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Rijeci, te akademskoj i široj zajednici.

Svečana dodjela Nagrada Zaklade Sveučilišta bit će održana u četvrtak, 20. prosinca 2018. s početkom u 13.30 sati na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci.

Dodjeli će prisustvovati predstavnici osnivača Zaklade, članovi akademske i lokalne zajednice, a bit će obogaćena i glazbenim izvedbama jazz dua Alba & Leo. 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk