Posjet projektu RISK
Utorak, 11.12.2018.


utorak, 11. prosinca 2018.

U utorak, 4. prosinca 2018. na Kampusu Sveučilišta u Rijeci održan je posjet projektu ''Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci''. Posjet je organizirao dekan prof. dr. sc. Tomislav Rukavina i prodekanica prof. dr. sc. Jasenka Mršić Pelčić s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci za delegaciju iz Kine iz Hou Liping Hospital Beijing i Shanxi Vocational Health Collegea iz Taiyuana (prof. Yu Xueqin, prof. Hou Liping, prof. Li Xia i dr.) koji su gosti Fakulteta i Thalassotherapije Opatija, gdje je u tijeku Međunarodni tečaj tradicionalne kineske medicine.

Obilazak je vodila i više o povijesti i provedbi projekta rekla prof. dr. sc. Nevenka Ožanić, voditeljica projekta. Gosti su obišli superračunalo ''Bura'' gdje im je predavanje održao voditelj Centra za napredno računanje i modeliranje prof. dr. sc. Lado Kranjčević te dio opreme u Centru za visokopropusne tehnologije uz vođenje prof. dr. sc. Sandre Kraljević Pavelić.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk