Odluka o nagradama
Utorak, 27.11.2018.

utorak, 27. studenog 2018.

Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci, a na prijedlog stručnog povjerenstva, na svojoj je 79. sjednici donio Odluku o dodjeli nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci za 2017. kalendarsku godinu.

Odluku u cijelosti, kao i obrazloženje odluke, možete pročitati OVDJE.

Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci svake se godine dodjeljuje najzaslužnijim mladim i iskusnim znanstvenicima i umjetnicima koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom i umjetničkom radu, odnosno svojim javnim i sveukupnim djelovanjem pridonijeli razvoju znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Rijeci te akademskoj i široj zajednici.

Za kalendarsku godinu 2017. ukupno je dodijeljeno sedam nagrada, dvije u kategoriji znanstvenik, četiri u kategoriji mladi znanstvenik te nagrada za životno djelo.

Svečana dodjela godišnjih nagrada bit će održana 20. prosinca 2018. s početkom u 13.30 sati u Auli Magni na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci te nagrađene ovim putem srdačno pozivamo na dodjelu.

Sveučilište u Rijeci i Zaklada Sveučilišta upućuju iskrene čestitke svim nagrađenima i zahvaljuju prijaviteljima!


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk