Nagrada aplikaciji ''Visit Krk''
Ponedjeljak, 19.11.2018.

ponedjeljak, 19. studenog 2018.

Aplikacija Visit Krk Turističke zajednice otoka Krka dobitnica je nacionalne godišnje nagrade SIMPLY THE BEST u kategoriji "Novi projekt u turizmu". Za izradu aplikacije zaslužan je Centar za industrijsku baštinu Sveučilišta u Rijeci, nastavljajući tako suradnju nakon izrade istoimene mrežne stranice.

Nagradu za kreativnost, inovativnost, razvoj i unaprjeđenje turističke ponude destinacije tradicionalno, već desetu godinu zaredom dodjeljuje UHPA – Udruga putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Za izradu aplikacije zaslužan je Centar za industrijsku baštinu Sveučilišta u Rijeci, nastavljajući tako suradnju nakon izrade istoimene mrežne stranice.  Na izradi aplikciji radili su studenti Sveučilišta u Rijeci: Ivan Zubak, Milan Trbojević i Ivan Ćaleta Car. Izrada mobilne aplikacije za platforme Android i iOS približila je kulturnu baštinu otoka Krka korisnicima u pokretu. Aplikacija se oslanja na digitalnu platformu i upotpunjena je prijedlogom obilazaka lokaliteta koji su tematski povezani, kao i GPS navođenjem od lokacije do lokacije, koja se oslanja na Google Maps tehnologiju.

 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk