Zaklada poziva na tribinu u Ri Hub
Petak, 16.11.2018.

petak, 16. studenog 2018.

U novom kulturnom centru, rasadniku kreativnog grada Ri Hub, Zaklada Sveučilišta u Rijeci održat će nesvakidašnju tribinu koja će okupiti mlade riječke inovatore i kreativce u priči o njihovom poslovnom (ne)uspjehu. 

S kojim izazovima su se susreli na putu od Zavoda za zapošljavanje do upravljanja uspješnim brendom, jesu li im pritom pomogli razni mehanizmi potpora, koliko su u svemu važne inovacije, nova promišljanja i ideje, otkrit će nam Alenka Tvrtković, Ana Kovačević i Marin Trošelj.

Alenka Tvrtković osnivačica je popularnog brenda i originalne recepture First in The Raw energetskih pločica, koja je svoju strast za putovanjem i sportom pretvorila u uspješni poslovni pothvat. Danas su ti zdravi proizvodi distribuirani u više od 40 lokacija diljem Hrvatske. Ana Kovačević jedna je od vlasnica prve riječke trgovine bez otpada Špajza, vlastito poduzeće otvorila je odmah pri završetku fakulteta, a zahvaljujući tome danas u Rijeci postoji trgovina koja ne stvara otpad te istovremeno podržava proizvode malih hrvatskih proizvođača. Marin Trošelj osnivač je tvrtke STEMI koja je, osim edukacije i promocije STEM područja među mladima, proizvela jedinstveni i prepoznatljivi hexapod robot. Upravo im je on osigurao poziv jedne od najvećih tehnoloških tvrtki Intel na izlaganje u sklopu njihova štanda na najvećem svjetskom Maker Fairu sajmu u San Franciscu.

Zaklada Sveučilišta tribinom želi prezentirati uspješne priče u lokalnoj zajednici, no bez zadrške uključivanjem i manje uspješnih pokušaja i izazova kao relevantnih koraka ka postizanju poslovnih ciljeva. Razmjena znanja i iskustva u ležernoj atmosferi pružit će studentima, ali i svima zainteresiranima, vrijedne lekcije i inspiracije u razvijanju samostalnog puta.

Tribina (Ne)uspjeh: Moja priča bit će održana u sklopu case study natjecanja ''Realizator 2018.'' u četvrtak, 22. studenog 2018. s početkom u 19 sati.

Više informacija dostupno je na mrežnim i Facebook stranicama Zaklade.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk