Prijavi svoj program!
Ponedjeljak, 12.11.2018.

ponedjeljak, 12. studenog 2018.

Kampus kreativni tim Sveučilišta u Rijeci raspisuje Natječaj za prikupljanje prijedloga aktivnosti i programa u okviru provedbe projekta 27 susjedstava - Susjedstvo Kampus u 2019. i 2020. godini. Natječaj se raspisuje u svrhu financiranja produkcije, prezentacije i distribucije projekata i aktivnosti iz znanstvenih, kulturnih i umjetničkih područja, koji će biti izvedeni i predstavljeni u okviru projekta 27 susjedstava – Kampus tijekom 2019. i 2020. godine.

Sveučilište u Rijeci je strateški i programski partner Grada Rijeke i društva Rijeka 2020 d. o. o. u provedbi projekta Rijeka 2020. – Europska prijestolnica kulture. To partnerstvo se, pored raznih vidova suradnje, manifestira i putem programskog pravca ‘’27 susjedstava’’, programa koji pruža višestruke prilike za kulturnu razmjenu diljem cijele Europe, stvarajući neformalne mreže inter-susjednih kulturnih aktivnosti i nove društvene centre. Susjedstvo Kampus kao jedno od 27 susjedstava jedinstven je primjer sinergije znanosti i kulture grada koja se događa na svim razinama.

Sveučilište u Rijeci je kao dio aktivnosti na programskom pravcu „27 susjedstava“,  2017. godine oformilo širu radnu skupinu pod nazivom Kampus kreativni tim (KKT) u kojoj sudjeluje veći broj profesora, asistenata, kulturnih djelatnika i studenata te operativni tim Izvršni odbor KKT-a čija je zadaća koordinacija i operacionalizacija predloženih ideja, projekata i programa.

Dugoročni cilj navedenih programa je otvaranje i približavanje Sveučilišnog Kampusa na Trsatu široj društvenoj zajednici odnosno uključivanje lokalnog stanovništva u provedbu zajedničkih projekata i događaja na Kampusu.

Prijavljeni sadržaji trebaju biti namijenjeni svim građanima Grada Rijeke i šire okolice, uključujući i članove sveučilišne zajednice (djelatnici i studenti Sveučilišta u Rijeci).

Na natječaj se mogu prijaviti studenti Sveučilišta u Rijeci, zaposlenici Sveučilišta u Rijeci kao fizičke osobe, sastavnice Sveučilišta u Rijeci, organizacije civilnog društva, neformalne grupe pojedinaca i lokalni klubovi koji se nalaze ili djeluju na području Kampusa, Vojaka i Trsata.

Projekti koji budu odabrani provodit će se tijekom 2019. i 2020. godine u sklopu manifestacija i/ili festivala susjedstva u organizaciji Kampus kreativnog tima (KKT) i stručnim timom trgovačkog društva Rijeka 2020 d.o.o..

Prijave se mogu podnijeti od 8. studenog do 28. prosinca 2018. godine u 23:59 sati.

Molimo vas da popunjeni obrazac za prijavu dostavite u pdf formatu (potpisani i skenirani primjerak) te u word formatu (nepotpisani primjerak).

Prijave se podnose Sveučilištu u Rijeci na e-adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Prijava na natječaj smatra se urednom  ako je potpuna i pravodobna, tj. sadrži sve obvezne priloge i dostavljena je u zadanom roku. Nepotpune prijave neće biti razmatrane.

Za pitanja i pomoć u ispunjavanju i pripremi prijave prijavitelji se mogu obratiti na istu e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 23. prosinca 2018.

  

TEKST NATJEČAJA I OBRAZAC ZA PRIJAVU 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk