LEARN modul Realizatora
Ponedjeljak, 29.10.2018.

ponedjeljak, 29. listopada 2018.

 

Nakon predstavljanja poslovnih slučajeva šest poduzeća i institucija case study natjecanja Realizator 2018. te rekordnog broja prijava na natjecanje (86 studenata i studentica s 11 sastavnica Sveučilišta u Rijeci), Zaklada Sveučilišta u Rijeci otvorila je prijave za edukacijski LEARN modul. Sudjelovanje je otvoreno svim studentima i studenticama. Mogu prijaviti i sudjelovati i oni koji se ne natječu na Realizatoru 2018.

U LEARN modulu će studenti i studentice imati priliku kroz praktične edukacije te u neformalnoj atmosferi naučiti od stručnjaka kako kreirati i napisati najbolja rješenja svojih odabranih poslovnih slučajeva. Dodatno iznenađenje je da najaktivniji timovi LEARN modula ulaze u konkurenciju za posebnu nagradu na kraju natjecanja.

LEARN modul sastoji se od tri edukacije:

  • Kreiranje poslovnih ideja (30. listopada 2018. u 10 sati) Neven Tamarut
  • Tips & Tricks za pisanje poslovnih slučajeva (9. studenog 2018. u 16.30sati ) Neven Tamarut
  • Stvaranje uspješnih inovacija (19. studenog 2018. u17 sati) Boris Golob

Studenti će se upoznati s različitim tehnikama kreiranja poslovnih ideja za konkretne primjere, naučiti analizirati probleme, ponuditi odgovore i usvojiti formu pisanja poslovnih rješenja, te će usvojiti postupke koncipiranja i uspješne primjene inovacija u praksi. Sve navedene edukacije održat će se u prostorima partnera projekta Realizator 2018. STEPRI - znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci (Ulica Radmile Matejčić 10, Kampus Sveučilišta u Rijeci).

Prijave na edukativni modul dostupne su putem sljedećeg ONLINE OBRASCA, a sva dodatna pitanja možete dostaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili pratiti informacije o projektu putem mrežnih i Facebook stranica Zaklade.  

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk