Predavanje i obilazak Kampusa
Ponedjeljak, 29.10.2018.

ponedjeljak, 29. listopada 2018.

U četvrtak, 25. listopada 2018. na Kampusu Sveučilišta u Rijeci održan je posjet projektu ''Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci''. Obiđeni su laboratoriji i superračunalo ''Bura'', a obilazak je vodila i više o provedbi projekta rekla na predavanju koje je održala prof. dr. sc. Nevenka Ožanić, voditeljica projekta.

Naglasak je bio na komunikaciji prema javnosti i vidljivosti projektnih aktivnosti, budući da se radi o posjetu kojeg je, u sklopu godišnjeg sastanka uz stručna predavanja i radionice, organiziralo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u svojstvu koordinacijskog tijela koje okuplja mrežu osoba za informiranje, komunikaciju i vidljivost ESI fondova u Republici Hrvatskoj.

Članovi mreže su zaposlenici tijela državne uprave koji obavljaju poslove u sustavima upravljanja i kontrole korištenja ESI fondova, a radi se o zaposlenicima različitih ministarstava i agencija koji u okviru svojih radnih mjesta i obavljaju različite poslove vezane uz informiranje, komunikaciju  i vidljivost ESI fondova. 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk