Održan 14. Sajam stipendija u ZG-u
Srijeda, 17.10.2018.

srijeda, 17. listopada 2018.

Ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak i ministar rada i mirovinskog sustava g. Marko Pavić otvorili su u utorak 16. listopada 2018. u 10 sati najveći Sajam stipendija i visokog obrazovanja u regiji južne i jugoistočne Europe koji se već tradicionalno godinama održava u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizator je Sajma koji se ove godine održava 14. godinu zaredom u Zagrebu. Na panelu povodom svečanog otvorenja Sajma u Zagrebu prisustvovali su i drugi uvaženi partneri i pokrovitelji Sajma: zamjenica gradonačelnika Zagreba,Jelena Pavičić Vukičević i Branimir Spajić, direktor Odjela za upravljanje korisničkim iskustvom Hrvatskog telekoma u pratnji inteligentnog humanoidnog robota Peppera.

Ovaj Sajam jedinstven je događaj u Hrvatskoj koji na jednom mjestu predstavlja najveću ponudu stipendija i studijskih programa za studij u Hrvatskoj i inozemstvu. Ovogodišnji Sajam bio je prilika srednjoškolcima, studentima i njihovim roditeljima da iz prve ruke saznaju sve ključne informacije o studijskim programima, studentskim razmjenama, praksama i brojnim programima stipendiranja koje se nude u Hrvatskoj i inozemstvu.

Na Sajmu su uz predstavnike s Ekonomskog, Pravnog i Pomorskog fakulteta prisustvovale i djelatnice Centra za studije Natalija Perković i Lorena Matek, koje su na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja zastupale Sveučilište u Rijeci.

Sveučilište u Rijeci partner je u organizaciji Sajma stipendija i visokog obrazovanja koje će biti održano u četvrtak, 18. listopada 2018. godine.

Više informacija o Sajmu dostupno je na www.stipendije.info te na Facebook grupi Tražim stipendiju.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk