Poziv na otvorenje Realizatora
Ponedjeljak, 15.10.2018.

ponedjeljak, 15. listopada 2018.


U srijedu, 17. listopada 2018. s početkom u 17 sati u prostoru STEPRI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci bit će održano otvorenje treće edicije case study natjecanja Realizator 2018. u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci.


Natjecanje je osmišljeno na način da kod studenata, radom na stvarnim poslovnim izazovima, potiče vještine potrebne za tržište rada, razvija praktično iskustvo, promiče kreativnost i inovativnost te stvara mrežu suradnje s potencijalnim poslodavcima.


Ovogodišnja edicija ističe se po bogatom programu, kvalitetnim i raznovrsnim poslovnim slučajevima, novim društvenim sadržajima te mogućnošću da u natjecanju sudjeluju i studenti Veleučilišta u Rijeci te drugih visokoobrazovnih institucija.


Na Otvorenju će nam se predstaviti šest zanimljivih poduzeća i slučajeva koje su pripremili za studente. Centralno naručivanje pacijenata Doma zdravlja Primorsko-goranske županije prezentirat će Goran Đorđević, viši stručni suradnik za razvoj i informacijsko-dokumentacijske poslove. Poslovni slučaj ''Kako 360 kamerom izraditi 3D model stijenskog pokosa?'' dolazi iz firme Geotech d. o. o., a više o njemu reći će Mirko Grošić, direktor tvrtke. Iva Ribarić, viša stručna suradnica za podršku razvojnim projektima prezentirat će slučaj Grada Rijeke ''Riječki Tunel – TunelRI'', a  Anna Maria Donadić, direktorica strateškog marketinga ''Jadran'' galenskog laboratorija, Rast brenda ''Vizol S'' na tržištu Hrvatske kroz inovaciju. Đurđica Šimičić, direktorica odjela za razvoj proizvoda predstavit će slučaj ''Ljekoviti Lošinj'' tvrtke Jadranka hoteli d.o.o., a Marina Marjanović, direktorica tvrtke Namještaj Mima d.o.o. slučaj Diferencijacija proizvoda i usluga od konkurencije.


Prva tri najbolja rješenja svakog poduzeća bit će novčano nagrađena, a partner natjecanja STEPRI osigurao je pobjedničkim timovima i službeni razgovor za pristup programu predinkubacije inovativnih poslovnih ideja.


Prijave su otvorene do 21. listopada 2018., a prijaviti se može putem online obrasca.

Sve dodatne informacije dostupne su na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta u Rijeci i putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

  
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk