Nauči kineski na EFRI-u!
Četvrtak, 11.10.2018.

četvrtak, 11. listopada 2018.

Na Ekonomskom fakultetu u Rijeci kreću novi početnički i napredni tečajevi kineskog jezika koje mogu pohađati svi zainteresirani punoljetni građani s osnovnim znanjem engleskom jezika. Riječ je o programu cjeloživotnog obrazovanja koji na Ekonomskom fakultetu provodi Konfucijev institut, koji je sveučilišni centar za kineski jezik, kulturu i poslovanje.

Predavači su izvorni govornici koji će kroz 70 školskih sati predavanja i kroz otprilike 300 novih znakova uvesti polaznike u osnove kineskoga jezika i kulture. Osim tečajeva jezika, Konfucijev institut kroz cijelu godinu organizira programe kineske kaligrafije i slikarstva, taijija, društvene igre Go te borilačke vještine yongchun.

Novi semestar započinje 15. listopada 2018., a prijave su otvorene do popunjena mjesta zaključno s 12. listopada. Predavanja će se održavati u poslijepodnevnim terminima (od 16 sati).

Konfucijev je institut osnovan u partnerskom odnosu Sveučilišta u Zagrebu i Sjedišta Konfucijevih instituta u Pekingu te je jedina takva ustanova u Hrvatskoj. Institut već nekoliko godina aktivno radi na promociji kineskog jezika i kulture, posebno među mladima, a isto tako kontinuirano radi na boljem povezivanje Hrvatske i Kine na svim područjima, uz posebni naglasak na poslovnu i ekonomsku suradnju.

Više informacija potražite na: https://www.efri.uniri.hr/hr/kineski_jezik/166


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk