Prijavi se na Realizator 2018!
Petak, 05.10.2018.

petak, 5. listopada 2018.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci predstavila je treću ediciju sveučilišnog case study natjecanja Realizator, projekta pokrenutog s ciljem povezivanja akademske i gospodarske zajednice.

Realizator kod studenata, kroz rad na stvarnim poslovnim izazovima, razvija vještine potrebne na tržištu rada, pruža praktično iskustvo, potiče kreativnost i inovaciju, omogućuje edukacije i stručnu podršku, poznanstva s potencijalnim poslodavcima te pridodaje životopisu ono najvažnije, iskustvo.

O uspješnosti projekta govore i brojke, na prethodnim edicijama sudjelovalo je preko 140 studenata, raspodijeljenih u 49 timova, ukupno je zaprimljeno preko 40 poslovnih rješenja od kojih su najbolja nagrađena novčanim nagradama ukupne vrijednosti 40.500,00 kuna. Kruna natjecanja svakako je i prošlogodišnje zaposlenje člana pobjedničkog tima Jadran galenskog laboratorija.

U trećoj ediciji, Realizator je okupio šest poduzeća i institucija Grad Rijeku, Geotech d. o. o., JGL d. d., Namještaj Mima d.o.o., Dom zdravlja Primorsko-goranske županije te Jadranka hoteli d. o. o. Predstavnici poduzeća poslovne slučajeve predstavit će velikom Otvorenju Realizatora 2018. u srijedu, 17. listopada u 17 sati u STEPRI znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci.

Realizator 2018. sastoji se od pet modula: Start, Learn, Mingle, Play and Win. Mingle modul će u neformalnoj atmosferi omogućiti studentima druženje i savjetovanje s uspješnim poduzetnicima, a zbog povećanog interesa ove godine otvorila se i mogućnost sudjelovanja studenata Veleučilišta u Rijeci.

Prva tri najbolja rješenja svih poduzeća bit će novčano nagrađena, a partner natjecanja STEPRI osigurao je pobjedničkim timovima i službeni razgovor za pristup programu predinkubacije inovativnih poslovnih ideja.

Prijave su otvorene do 21. listopada 2018., a prijaviti se može putem online obrasca. Sve dodatne informacije dostupne su na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta u Rijeci ili upitom na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk