Završnica riječkih Nevidljivih sila
Četvrtak, 20.09.2018.

četvrtak, 20. rujna 2018.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci poziva zainteresirane da se u četvrtak, 27. rujna u 18.30 sati u Malom salonu (Korzo 24) priključite ugodnom druženju u čast žena koje su oblikovale naš grad – riječkih Nevidljivih sila! Na završnici ove građanske akcije bit će najavljena nova stipendija Delta Women Award.

U svibnju i lipnju 2017. godine Zaklada Sveučilišta u Rijeci organizirala je građansku akciju ''Nevidljive sile: Žene koje su oblikovale naš grad'' s ciljem podizanja svijesti o znamenitim ženama koje su svojim radom i djelovanjem doprinijele oblikovanju grada Rijeke kakvog poznajemo danas.

Kroz cjelovitu kampanju te četiri održane tribine u područjima arhitekture, kulture, javnog djelovanja i znanosti koje je posjetilo preko 200 građana i građanki, projekt je popratilo preko 12.500 ljudi kroz online kampanju ''Jeste li znali?'' Građanstvo se također uključilo u daljnji razvoj projekta javnim pozivom kontinuiranog mapiranja žena i njihovog nasljeđa u gradu Rijeci.

Zaklada će predstaviti i blok-brošuru ''Nevidljive sile'', čiji bi uporabno-edukativni karakter trebao potaknuti daljnju aktualnost  tema. Svoja će iskustva podijeliti izlagači i autori priloga o znamenitim ženama, a program će završiti neformalnim druženjem.

Tiskanje blok-brošure omogućeno je temeljem financijske potpore Primorsko-goranske županije, a sam događaj bit će održan u sklopu hrvatskog Tjedna filantropije.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk