Natječaj za Nagrade Zaklade
Srijeda, 12.09.2018.


srijeda, 12. rujna 2018.

 

Podsjećamo, Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaj za dodjelu ''Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci'' za 2017. kalendarsku godinu. Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava i zemaljskom poštom, a rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2018. (zaključana prijava i datum poštanskog žiga).

U raspisivanju natječaja za ''Nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci'' za kalendarsku godinu 2017. i kreiranju evaluacije poseban naglasak stavljen je na kriterije znanstvene uspješnosti i izvrsnosti u znanstvenoistraživačkom te umjetničkom radu, sukladno Pravilniku o uvjetima za izbor u znanstvena zvanja (NN 28/2017) i Pravilniku o uvjetima za izbor u umjetničko-nastavna zvanja (NN 86/2010).

Tekst natječaja, dodatne upute i obveznu dokumentaciju možete preuzeti na mrežnim stranicama Zaklade.

U slučaju nejasnoća i upita molimo da se obratite na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Rok za postavljanje pitanja je 24. rujna 2018. u 12 sati.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk