26. Konferencija ESPP-a
Ponedjeljak, 10.09.2018.

ponedjeljak, 10. rujna 2018.

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci danas je otvorena 26. Konferencija Europskog društva za filozofiju i psihologiju (European Society for Philosophy and Psyhology - ESPP).

U ime rektorice prof. dr. sc. Snježane Prijić Samaržije i uprave Sveučilišta skup je pozdravio prorektor za znanost prof. dr. sc. Alen Ružić. ''Sveučilište u Rijeci prepoznaje važnost ovoga skupa i njegovu međunarodnu dimenziju. Ovakve su konferencije platforme za razmjenu znanja, iskustava naših i stranih istraživača i doprinose razvoju znanosti. Nema sumnje da će skup biti zanimljiv i poučan'', zaključio je prorektor Ružić i zaželio sudionicima uspješan rad.

U ime dekanice Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci izv. prof. dr. sc. Ines Srdoč Konestre i uprave Fakulteta skup je pozdravila prodekanica za nastavu i studente izv. prof. dr. sc. Irena Vodopija Krstanović. ''Ova je konferencija izvrsna prilika našim doktorandima za sudjelovanje i učenje od priznatih stručnjaka te stjecanje novih poznanstava među kolegama. Drago nam je da možemo biti domaćin ove konferencije'', kazala je prodekanica.

Organizator konferencije je Odsjek za filozofiju Filozofskog fakulteta, a predsjednik Organizacijskog odbora prof. dr. sc. Luca Malatesti.

Konferencija traje 4 dana, od 10. do 13. rujna, a izlažu brojni domaći i strani stručnjaci.

PROGRAM
MREŽNA STRANICA KONFERENCIJE


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk