Pronađi stan uz pomoć SCRI-a!
Ponedjeljak, 13.08.2018.

ponedjeljak, 13. kolovoza 2018.

U želji da pomogne studentima koji na natječaju za smještaj za akad, god. 2018. / 2019. nisu ostvarili pravo na subvencionirani smještaj ili ne žele boraviti u smještajnim kapacitetima studentskih naselja, Studentski centar Rijeka na Facebooku objavljuje ponudu i potražnju za smještajem u privatnim sobama i stanovima.

Otvaranje Studentskog naselja ''Trsat'' uvelike je povećalo broj smještajnih kapaciteta Studentskog centra Rijeka. Nažalost, kapaciteti i dalje ne zadovoljavaju potražnju za studentskim smještajem.

Studentski centar poziva vlasnike soba i stanova (ponudu) kao studente koji traže privatni smještaj (potražnju) da se jave kako bi njihovi oglasi bili objavljeni na Facebook stranici ''Privatni smještaj – Studentski centar Rijeka''.

Ukoliko poznajete vlasnike stanova kao i studente koji traže smještaj informirajte ih o ovoj inicijativi.

Ponudu ili upit je potrebno poslati na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili u inbox Facebook stranice ''Privatni smještaj – Studentski centar Rijeka''. Gotov tekst oglasa potrebno je dostaviti Studentskom centru, koji će isti oglasiti na Facebooku. Osim teksta, moguća je i objava fotografija stanova i soba.

Usluge oglašavanja stanova i objave potražnje su besplatne.

Studentski centar Rijeka ne nudi usluge posredovanja, već isključivo prosljeđuje informacije studentima korisnicima društvenih mreža SCRI-a.

Studentski centar Rijeka ne odgovara za sadržaj i istinitost oglasa.

Studentski centar Rijeka ne odgovara za zaštitu osobnih podataka te sukladno tome molimo osobe da iste ne objavljuju već da ih šalju na e-adrese ili u inbox navedene Facebook stranice.   

REZULTATI NATJEČAJA ZA SMJEŠTAJ AKAD. GOD. 2018./2019.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk