SCRI će ugostiti velik broj gostiju
Četvrtak, 21.06.2018.

četvrtak, 21. lipnja 2018.

Pred Studentskim centrom Rijeka radno je ljetno tijekom kojega će ugostiti velik broj gostiju. Jednu od najvećih grupa činit će polaznici The Rijeka Annual International Youth Summit for Creativity and Peace. Riječ je o događaju od velikog značaja za grad Rijeku, a koji će u periodu od 9. do 16. srpnja 2018. u Studentsko naselje ''Ivan Goran Kovačić'' dovesti preko 250 gostiju.

Pritom cilj Studentskog centra nije ostvariti zaradu, već provesti inicijativu grada Rijeke. Dakle, zbog potreba i zahtjeva koji su pristigli sa Sveučilišta u Rijeci te od strane Grada Rijeke, Upravno vijeće Studentskog centra Rijeka donijelo je odluku da će podržati njihove inicijative te da će sukladno tome studenti koji borave u objektu 1 u Studentskom naselju ''Ivan Goran Kovačić'' i koji planiraju ostati tijekom mjeseca srpnja 2018. preseliti u druge objekte u Studentskom naselju ''Ivan Goran Kovačić'' ili prema potrebi u Studentsko naselje ''Trsat''. U slučaju potrebe za preseljenjem studenata u Studentsko naselje ''Trsat'', Studentski centar Rijeka studentima nudi pomoć u preseljenju te će za te potrebe omogućiti prijevoz kombijem.

Studentski centar Rijeka ove godine zaprimio je izrazito puno zahtjeva za smještaj raznih studentskih organizacija i polaznika ljetnih škola. Navedeno dodatno otežava situaciju no vjerujemo da će biti dovoljno mjesta za svih. Planiraju se ugostiti i drugi gosti brojnih ljetnih škola i događaja i to:

Ljetna pravna škola: diplomacija i pravo

od 15. do 22. srpnja te od 29. srpnja do 5. kolovoza (60 gostiju)

Ljetna škola medicine ronjenja

od 9. do 16. srpnja 2018.  (16 gostiju)

Međunarodna razmjena studenta medicine

od 1.srpnja do 31 kolovoza (76 gostiju)

Svjetsko sveučilišno prvenstvo u rukometu

28. srpnja do 5.kolovoza (preko 400 gostiju)

Igre prijateljstva

od 31. kolovoza do 2. rujna (preko 300 gostiju)

Erasmus razmjena s preko 20 gostiju kroz cijelo ljeto itd.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk