Znanstveni kolokvij
Srijeda, 13.06.2018.


srijeda, 13. lipnja 2018.

Znanstveni kolokvij Sveučilišta u Rijeci pod nazivom ''Razvoj zavoda za hidrotehniku i geotehniku kroz EU projekte'' održan je 12. lipnja 2018. godine održan je na Građevinskom fakultetu u Rijeci u sklopu jednodnevnog znanstvenog skupa, na kojem je predstavljen razvoj Zavoda za hidrotehniku i geotehniku kroz EU projekte i monografija napisana u sklopu cijele aktivnosti.

Cilj Znanstvenih kolokvija Sveučilišta u Rijeci ,koji se održavaju od 2010. godine, je prezentacija znanstvene aktivnosti i istraživanja, te umjetničkih postignuća hrvatskih i stranih znanstvenika mladim istraživačima, studentima, profesorima i široj društvenoj zajednici. Posebno treba istaknuti da je kroz Znanstvene kolokvije Sveučilišta, naglasak je stavljen (a posebno u ovom Kolokviju) na teme koje pridonose kvalitetnijoj realizaciji i prikazu aktivnosti i rezultata dobivenih iz velikih međunarodnih, znanstvenih i infrastrukturnih EU projekata koji su završeni ili u tijeku na Sveučilištu u Rijeci, odnosno njegovim sastavnicama.

Sveučilište u Rijeci pokrovitelj je znanstvenog skupa, te je skup otvorila rektorica Sveučilišta prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, pozdravila ga je dekanica Građevinskog fakulteta u Rijeci izv. prof. dr. sc. Ivana Štimac Grandić, a uvodnu prezentaciju održala je prof. dr. sc. Nevenka Ožanić, pomoćnica rektorice za strateške infrastrukturne projekte na Kampusu, predstojnica Zavoda za hidrotehniku i geotehniku Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i voditeljica Znanstvenog kolokvija Sveučilišta u Rijeci. 


 

PROGRAM 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk