Daj i Ti svoj glas za Stanicu 50
Utorak, 29.05.2018.

 

utorak, 29. svibnja 2018.

Na 132. rođendan Coca-Cole na svjetskoj razini predstavljen je novi društveno odgovorni projekt Coca-Cole u Hrvatskoj – Stanica 50.

Riječ je o projektu Coca-Cole usmjerenom mladim ljudima i njihovu obrazovanju, koji je pokrenut u povodu obilježavanja 50. obljetnice početka proizvodnje Coca-Cole u Hrvatskoj.

Stanica 50 projekt je kojim će Coca-Cola urediti tri studentska središta u prostorima javnih sveučilišta s namjerom da ona budu mjesta na kojima će studenti, ali i drugi mladi iz zajednice stjecati dodatna znanja komplementarna sveučilišnim programima, a korisna u osobnome i profesionalnome razvoju.

Suvremeno uređena i opremljena Stanica 50 bit će mjesto na kojemu će mladi imati prigodu slušati predavanja, sudjelovati u radionicama i različitim raspravama, učiti ili raditi na razvojnim projektima i razvijati vlastite zamisli.

Koja će sveučilišta dobiti studentska središta, odlučit će sami studenti i građani. Sveučilišta u u Dubrovniku, Osijeku, Puli, Rijeci, Splitu i Zagrebu predložila su svoje prostore, a Coca- Cola će, prema modernom i mladima prilagođenom idejnom konceptu tvrtke Lotus Group, urediti ona tri prostora na sveučilištima koja budu dobila najveći broj glasova. Studenti i građani svoje glasove mogu dati putem mrežne stranice www.stanica50.hr u razdoblju od 8. svibnja do 30. lipnja 2018. u 23.59.

Nakon uređenja Coca-Cola će studentska središta predati sveučilištima, koja će njima upravljati u suradnji sa studentskim zborovima. Korištenje studentskim središtima Stanica 50 bit će besplatno i u njima neće biti nikakvih komercijalnih aktivnosti. 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk