Akademska priznanja
Petak, 18.05.2018.

petak, 18. svibnja 2018.

U Auli Magni Rektorata Sveučilišta u Rijeci danas je održan 2. dio svečanosti za Dies Academicus – Dan Sveučilišta u Rijeci – dodjela akademskih priznanja. Rektorica prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija dodijelila je potvrdnice redovitim profesorima izabranima u trajna zvanja na sjednicama Senata održanima tijekom 2017. godine, kao i nagrade za nastavnu izvrsnost.

''Izbor u trajno zvanje redovitoga profesora najviša je ljestvica nastavničke vertikale. Vi ste oni koji nose naše Sveučilište i čine ga ponosnim. Iako postoje brojni izazovi, Sveučilište broji i mnoge pozitivne korake poput ponovnog rasta broja studenta i stalnog podizanja kvalitete te povećanja broja obranjenih doktorata. Vi koji danas dobivate nagrade za nastavnu izvrsnost pokazujete da se može i da ne treba prihvaćati ništa manje od izvrsnosti. Samo zajedničkim naporima i ne uvijek stavljajući pojedinca na prvo mjesto, možemo unaprijediti naše Sveučilište, naše institucije, naše društvo…Tu od vas očekujemo mnogo i uvijek više'', zaključila je rektorica motom isusovaca i čestitala nagrađenima.REDOVITI PROFESORI 

NAGRADE ZA NASTAVNU IZVRSNOST 


 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk