Stipendije Kluba Alpbach Hrvatska
Klub Alpbach Hrvatska dodjeljuju studentima i mladima iz cijeloga svijeta stipendije, a u svrhu sudjelovanja na Europskom Forumu Alpbach (EFA), odnosno konferenciji koja se svake godine sredinom kolovoza održava u alpskom mjestašcu Alpbach (Austrija) i okuplja studente, profesore, stručnjake, znanstvenike, gospodarstvenike, umjetnike te političare iz cijelog svijeta.

Na Forumu se održavaju seminari aktualne tematike vođene od strane dokazanih svjetskih i europskih stručnjaka te simpoziji iz više od 7 različitih područja. Osim toga, moguće je sudjelovati na nekoliko ljetnih škola (područje zdravstva, ekonomije i prava).

Studenti imaju mogućnost sudjelovanja na svim navedenim eventima na kojima sveukupno sudjeluje više od 5000 ljudi, a za 700 njih su osigurane potpune stipendije.

Na sljedećoj se poveznici nalazi detaljan opis samog Foruma, sa dodatnim informacijama kako se prijaviti, te kontaktni podaci u slučaju dodatnih pitanja.

Ovo jest izvrsna prilika za svaku mladu osobu da se umreži i stekne dodatna znanja iz vlastitog interesnog područja. Napominjemo kako stipendija pokriva troškove sudjelovanja (koji inače iznose EUR 1500), smještaja, javnog prijevoza za vrijeme trajanja Foruma, te dnevni džeparac u iznosu od EUR 17.00.

Informacije su također dostupne na: https://www.facebook.com/KlubAlpbachHrvatska/

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk