Nj. E. Astrid Versto na UNIRI-u
Ponedjeljak, 12.02.2018.

ponedjeljak, 10. veljače 2018.

U subotu, 10. veljače 2018. na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci održan je nastupni posjet veleposlanice Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj Nj. E. Astrid Versto. Gđu veleposlanicu ugostili su rektorica Sveučilišta prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, prorektor za organizaciju i upravljanje infrastrukturom prof. dr. sc. Goran Turkalj i Iva Tijan iz Ureda za međunarodne odnose.

Rektorica i veleposlanica razgovarale o dosadašnjoj suradnji Kraljevine Norvške i Republike Hrvatske, odnosno Sveučilišta u Rijeci i obrazovnim institucijama u Norveškoj, suradnji znanstvenika, studenata kao i stručnjaka u polju brodogradnje

Sveučilište u Rijeci u suradnji sa Peace Research Institue Oslo (PRIO) organizira konferenciju u ožujku pod nazivom Peace and Conflict, čiji je program i popis uzvanika rektorica ukratko predstavila veleposlanici.

Rektorica je veleposlanicu pozvala da prisustvuje okruglom stolu koji će biti održan u sklopu konferencije Peace and Conflict.

Razgovaralo se i o aktivnostima kojima ce Sveučilište pridonijeti u nadolazećem Norveškom tjednu, predviđenom za zadnji tjedan travnja ove godine.

Nj. E. je rektorici napomenula kako stremi ka dugotrajnoj suradnji te u svrhu razvijanja daljnje suradnje predstavila fondove Europskog gospodarskog prostora Norveske (EEA Norway Grants)

Veleposlanica ponovno na Sveučiliste dolazi 6. ožujka u proširenom sastavu uključujući g. Christiana Grotnesa Halvorsena, njena savjetnika i gđu Maju Dodić, višu savjetnicu za projekte, kada će se detaljnije razgovarati o modelima suradnje.

 
 

Javni pozivi / Javne rasprave

Trenutno nema aktualnih javnih poziva i javnih rasprava.

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Znanstvena oprema RISK
  • Katalog_GRADRI
  • Katalog_CMNZT_HR
  • Katalog_CVT_HR
  • Katalog_CNRM_HR
 
Ljeto u prijestolnici
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk