O riječkoj baštini u Granadi
Četvrtak, 01.02.2018.

četvrtak, 1. veljače 2018.

Ivana Golob Mihić i Kristina Pandža iz Centra za industrijsku baštinu Sveučilišta u Rijeci sudjelovale su 23. i 24. siječnja 2018. u Granadi u Španjolskoj na sastanku projekta Interreg Europe Actions, koji se bavi zaštitom i očuvanjem prirodne i kulturne baštine te njihovim uključivanjem u razvoj i promicanje inovativnih, održivih turističkih strategija, a obuhvaća nematerijalnu i industrijsku baštinu kroz interpretaciju i digitalizaciju, povezujući dobre prakse, provedbu politika i izgradnju kapaciteta.

Centar za industrijsku baštinu Sveučilišta u Rijeci je kontakt točka kao član ECTN mreže (European Cultural Tourism Network).

U sklopu projekta prezentirana je riječka industrijska baština i strateški dokumenti vezani uz kulturu i turizam, potrebni za uključivanje industrijske baštine u lokalne i regionalne razvojne politike. Rijeka i njena industrijska baština istaknuta je kao primjer dobre prakse ostalim projektnim partnerima, koji tek trebaju svoje destinacije industrijske baštine predstaviti kao turistički proizvod. 


 


 

Javni pozivi / Javne rasprave

Trenutno nema aktualnih javnih poziva i javnih rasprava.

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Katalog_CMNZT_HR
  • Katalog_CVT_HR
  • Znanstvena oprema RISK
  • Katalog_GRADRI
  • Katalog_CNRM_HR
 
Ljeto u prijestolnici
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk