Humanitarni rođendan


četvrtak, 25. siječnja 2018.U subotu, 3. veljače 2018. u Palachu Radio Sova slavi svoj osmi rođendan. Ovogodišnji će program imati humanitarni karakter – bit će prikupljana sredstva za pomoć Patriciji Glasnović, nepokretnoj djevojci, kojoj je potrebna rehabilitacija. Ulaz je besplatan, a donacije će biti prikupljane u ''škrabicu''.


Tko je Patricija Glasnović?

Kao mala djevojčica, s 11 godina, Patricija je skakala u more te neoprezno skočila i slomila vratnu kralježnicu. Vojnim zrakoplovom prebacili su je u Zagreb na operaciju, a u Klaićevoj bolnici ostala je 40 dana. Od tada je nepokretna te nije bilo napretka u njenom oporavku.

Danas, 8 godina kasnije postoji nova nada. U Zagrebu je otvorena poliklinika Glavić koja se bavi ovakvim ozljedama. Mogu joj osposobiti ruke i trup, što bi joj uvelike pomoglo da se donekle osamostali.

 

Tko nastupa?

Osmi rođendan Radija Sove bit će spoj standup komedije i koncerata.

Program počinje u 21h u Omladinskom kulturnom centru ''Palach'', a nastupaju:

 

Standup komičari:

- Marina Orsag

- Marko Petar Orešković

- Dragan Simić

- Ivan Banić

 

Bendovi:

- Obrazovni program

- Muhe

- Accidental One

 

Što je Radio Sova?

Radio Sova je jedini studentski radijski program u Rijeci, a nastao je kao suradnja Hrvatskog radija – Radija Rijeke i Sveučilišta u Rijeci. S emitiranjem je započeto 29.01.2010. godine, a program se emitira svake noći od 22.30 do 1 sat iza ponoći na frekvenciji 104,7 MHz (frekvencija Radija Rijeke).

Tematike emisija su razne, ali uvijek prilagođene studentima. Sedamnaest emisija emitira se svakog tjedna, a posvećene su raznim područjima – od glazbe preko informativnog programa do promocije studentskih aktivnosti.

Radio Sovu čini 18 studentica i studenata s gotovo svih riječkih fakulteta, raspodijeljenih u nekoliko redakcija: informativnu, kulturnu, sportsku i glazbenu. Svakog dana, odnosno svake noći program realiziraju najmanje tri osobe – glazbeni urednik i voditeljsko-novinarski par.


PLAKAT


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk