Kreiranje digitalnih sadržaja o Erasmus +

Cilj natječaja je prikupiti digitalne ili video materijale mladih o mobilnosti radi učenja kako bi idejama, prijedlozima i iskustvima unaprijedili europske politike mobilnosti mladih te kako bi mladi dobili priliku progovoriti o izazovima i dobrim iskustvima mobilnosti radi učenja. 

Digitalni natječaj traje do veljače 2017. godine,a  izrađeni digitalni sadržaji mogu biti na hrvatskom, mađarskom ili engleskom jeziku.

Više informacija o sudjelovanju u natječaju, uvjetima i nagradama možete pronaći u letku u privitku kao i na web stranici http://deeplinkingyouth.eu/activities/digital-competition/ , a na istoj stranici se nalazi i prijavni obrazac za sudjelovanje u natječaju.

Za one koji žele unaprijediti vještine video produkcije, u Gongu u Zagrebu će 19. siječnja 2016. s početkom u 18 sati biti održana radionica na kojoj ćemo zajedno snimati i producirati digitalne sadržaje. Molimo vas da se za radionicu prijavite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  

Za sva dodatna pitanja oko natječaja, obratite se Elisi Lironi, European Citizen Action Service (ECAS), 77 avenue de la Toison d' Or, 1st Floor B - 1060 Brussels, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; Tel: +32 2 548 9825

Poziv

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk