Natječaj za dodjelu stipendija doktorandima
Svečilište u Rijeci raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija doktorandima Sveučilišta u Rijeci za akademsku godinu 2016./2017.
 
PRAVO SUDJELOVANJA na Natječaju Sveučilišta u Rijeci imaju svi studenti upisani na poslijediplomske doktorske studije Sveučilišta u Rijeci ili zajedničke poslijediplomske doktorske studije koji se izvode na Sveučilištu u Rijeci u akademskoj godini 2016./2017. te udovoljavaju sljedećim uvjetima:
- sami snose najmanje 80 % troškova školarine
- na prethodnoj razini studija (diplomskom odnosno integriranom studiju) ostvarili su prosjek ocjena najmanje 4,00 i/ili bili među 10 % najuspješnijih studenata diplomskog odnosno integriranog studija
- imaju potvrdu mentora / voditelja studija o doprinosu nastavnim procesima na prve dvije razine studija u tekućoj akademskoj godini.
 
KRITERIJI za utvrđivanje liste studenata koji ostvaruju pravo na stipendiju su uspjeh u studiju, znanstveni i stručni kriteriji, a posebno će biti vrednovan uspostavljeni kontakt s mentorom u vezi s doprinosom nastavnim procesima na prve dvije razine studija u tekućoj akademskoj godini.
 
Prijave se vrše online, izravnim upisivanjem podataka u prijavni elektronički obrazac na SharePoint portalu kojem se pristupa klikom na POVEZNICU uz upisivanje vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHR (adresa e-pošte povezana s uniri korisničkim imenom). U slučaju da kandidat nije u mogućnosti pristupiti SharePoint portalu upisivanjem svojih AAI@EduHr korisničkih podataka, molimo da se obvezno javi LDAP administratoru na matičnom visokom učilištu (popis LDAP administratora).
 
Rok za podnošenje online prijave produljen je do 10. siječnja 2017. godine u 9.00.

TEKST NATJEČAJA
OBRAZAC - doprinos nastavnim procesima (ispunjava mentor / voditelj studija)
KRITERIJI za vrednovanje

Izjava o istinitosti podataka
 
Za nejasnoće i dodatne informacije u vezi s natječajem molimo da se obratite e-poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk