Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2015./2016.
Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci u 2015./2016. akademskoj godini.  

 

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti državljani RH/EU koji studiraju na preddiplomskim, diplomskim i integriranim sveučilišnim studijima te preddiplomskim stručnim i specijalističkim diplomskim stručnim studijima Sveučilišta u Rijeci (u daljnjem tekstu „studenti“) i ispunjavaju osnovne kriterije uspješnosti za dodjelu stipendija za izvrsnost utvrđene „Pravilnikom o dodjeli stipendija za izvrsnost  studentima Sveučilišta u Rijeci“ od 6. veljače 2015. godine. 

 

Prijave na natječaj zaprimaju se zaključno s 12. veljače 2016. godine u 14:00 sati.


Upute za prijavu

Prijave na natječaj vrše se elektroničkim putem upisivanjem podataka u online prijavni obrazac i učitavanjem dokumenata na SharePoint portal Sveučilišta u Rijeci.   

Preporučujemo da pri online prijavi koristite Internet Explorer preglednik.

Molimo da dokumente/potvrde prije učitavanja na SharePoint portal obvezno imenujete na način da na početku naziva upišete svoje prezime i ime, a u nastavku skračeni naziv dokumenta (npr. "Peric_Pero_obrazac A", "Peric Pero_prijepis ocjena") i preporučujemo da ih spremite u PDF format. Nazive dokumenata/potvrda o znanstvenim i stručnim postignućima i sl. potrebno je označiti rimskom brojkom prema uputama u online obrascu (npr.: "I_Peric_Pero_znanstveni_rad", "V_Peric_Pero_RN_preporuka_prof"). Jedino ispravno imenovani dokumenti i spremljeni u PDF-format bit će sigurno pohranjeni na SharePoint portal te će se moći uzeti u razmatranje. 


Online prijavi pristupa se klikom na poveznicu PRIJAVA i upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom, Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ).
Podaci u prijavi bit će sačuvani tek kada ispunite sva obavezna polja (označena zvjezdicom) nakon čega će na uniri e-mail adresu studenta stići potvrda o zaprimljenoj prijavi. 

Prijavu je moguće dopunjavati i mijenjati, ali preporučujemo da to učinite najkasnije dan prije isteka prijavnog roka zbog mogućih problema s internet vezom. 

Napomena: 

U slučaju da student nije u mogućnosti pristupiti SharePoint portalu upisivanjem svojih korisničkih podataka AAI@EduHr ili nema e-adresu povezanu s uniri korisničkim imenom, molimo da se obvezno javi LDAP administratoru matičnog visokog učilišta.
Kontakti LDAP administratora visokih učilišta.

Za nejasnoće i dodatne informacije u vezi natječaja molimo da se javite e-poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk